A Táti Jégpálya várja a korcsolyázni vágyókat

November eleje óta már nyitva van a Táti Jégpálya, hétvégén és ünnepnapokon sok szeretettel várják a korcsolyázókat!

A jégpálya a nagyközönség számára hétvégén, ünnepnapokon és iskolai szünetekben 10-14-ig és 15-18-ig van nyitva (14-15 óráig karbantartás miatt zárva).
(hétköznap iskolai és egyéb csoportoknak van fenntartva, valamint hokiedzések vannak a jégen)

A belépőjegy felnőtteknek 1.500 Ft, gyerekeknek 1.000 Ft, de van családi jegy is 4.000 Ft-ért, amivel két felnőtt és két 14 év alatti gyerek, vagy egy felnőtt és három gyerek mehet korizni.

Nincs saját korcsolyátok, de szívesen kipróbálnátok? Szerencsére a pálya mellett korcsolyát is lehet bérelni 700 Ft-ért. Megéri elmenni!

További fontos információk a tatito.hu/jegsator oldalról:

A jégsátor a 117-es főút mellet Esztergom és Tát között a Duna partján található, Esztergomtól 7, Táttól 1 km-re. Az idény hossza az időjárástól függ, előreláthatólag októbertől április közepéig tart.

A pálya mérete 40 X 15 méter alapterületű, palánkkal és korongfogó ráccsal és hálóval van ellátva. A pályákat 6 méter magasságú sátor védi az időjárás viszontagságaitól.
Közvetlenül a pálya melletti kiszolgáló sátor öltözői padokkal van ellátva, itt található a korcsolyakölcsönző ahol 26-tól 47-es méretig lehet korit bérelni.

További információkért keressétek bátran a Táti Jégpálya facebook-oldalt vagy a 06 30 508 2811 telefonszámot.