Bakonyi dinoszaurusz is megtekinthető a Budakeszi Dinó Parkban

Szombaton megnyílt a Budakeszi Dinó Park! Ha a te gyermekeid is odavannak az őshüllőkért, akkor kötelező program!

A Budakeszi Dinó Park informatív fajleíró táblákkal ellátott, óriási fák árnyékában meghúzódó tanösvényén haladva a látogatók előtt megelevenedik a dinoszauruszok ősi világa: a közel életnagyságú, színes dinoszauruszok között növény- és húsevő fajták is helyet kaptak, továbbá közülük kettőre lehetőség is nyílik felülni, hat darab pedig mozgásra és hang kiadására is képes, garantálva a családi élményparkban az interaktív játszva tanulás lehetőségét. A Jurassic Park filmklasszikus díszletét idéző bejáratnál továbbá tematikus ajándékbolt várja a látogatókat, a földtörténeti séta közben kikapcsolódni vágyók számára pedig „dinós” tekepálya és játszótér is rendelkezésre áll.

Aki testközelből lenne kíváncsi az őshüllőkre és fajspecifikus jellegzetességeikre, az mindenképpen látogasson el a Budakeszi Dinó Parkba, ahonnan egy cseppnyi földtörténeti középkort vihet haza magával emlékbe.

A Budakeszi Vadasparkon keresztül megközelíthető Dinó Park hétfőtől péntekig 9:00-17:00 között, hétvégén és ünnepnapokon pedig 9:00-18:00 között tart nyitva.

Fotó: Petykó Andrea- Budakeszi Dinó Park