Bezár a Solymári Játszóház

Május 13-án, vasárnap nyit ki utoljára a Solymári Játszóház – olvashattuk nemrég a Játszóház facebook-oldalán.

Már csak három napjuk maradt azoknak, akik szeretnék még egyszer utoljára kipróbálni “a vizes játszóház” játékait, május 14-től ugyanis bezár a Solymári Játszóház.

A Játszóház vezetője, Banainé Pál Krisztina csütörtökön délután tette közzé a facebook-oldalukon azt a bejegyzést, amelyben bejelenti a hely bezárását, egyben megköszöni a munkatársaknak, családjának és minden vendégnek is az elmúlt pár évet.

Mi a pilisianyu.hu-nál sajnálattal olvastuk a hírt, és reméljük, hogy a döntésben nem volt szerepe azoknak az embereknek, “akik feljelentettek (nem egyszer és nem kétszer), mert minden egyes alkalommal bebizonyosodott, hogy nem volt rá okuk”. Őszintén reméljük, hogy egyszerűen csak más irányba vitte az élet a Játszóházat működtető embereket, és ezért született ez a döntés. Ezt valamennyire alátámasztja az is, hogy a bejegyzést az “elégedett” címkével látták el a facebookon. Reméljük, hogy nem rossz szájízzel csukjátok be a kapukat, hanem örömmel visszanézve!

Mi mindenesetre köszönjük a lehetőséget, a Játszóház létét, az ott töltött órákat, és kívánunk minden munkatársnak és vezetőnek is további sok sikert, örömöt az életben!