Egy különleges karácsonyi ajándék: fogadj örökbe egy vadasparki állatot!

Valami különlegeset keresel?
Ami nagyon cuki, nagyon szőrös, eleven, mókás, játékos, mégsem kell kivinni naponta sétálni, nem kér (tőled) enni, szobatiszta, sőt, még a kanapé oldalát sem rágja össze?
Ajándékozz virtuális örökbefogadást szeretteidnek!

Így nem csak a gyermeked/párod/nagymamád/unokád/főnököd örül majd könnyekig meghatódva, de az örökbefogadás összegével a kiválasztott állat jól-tartásához is hozzájárulsz! Az erdő lakói hálából egyet nagyon tudnak: elbűvölőnek lenni. A választás nem is olyan könnyű… közel 50 faj orros-szőrös vagy tollas-csőrös egyede közül kell megtalálnod a tökéletes ajándékot. 💗

Az örökbefogadók névre szóló Zöld Diplomát kapnak, és egy évig büszkélkedhetnek a „vadasparki gondoskodó” titulussal. Évente egyszer pedig egy különleges szülői értekezletet rendezünk, a Nevelőszülők Napját, ahová meghívunk minden örökbefogadót és egy fő kísérőjét. Ezen a napon ingyen látogathatják meg kis/nagy védencüket, valamint megismerkedhetnek és beszélgethetnek gondozóikkal is. Nevelőszülőink neve felkerül a Vadasparkban elhelyezett nevelőszülői táblára.

Az örökbefogadás díja 8.000 Ft/év. Nem is olyan sok, ugye? És milyen csodálatos ajándék lehet belőle!

Ha kiválasztottad a megfelelő „állati személyt”, írj egy e-mailt a toth.aniko@bkvp.hu címre, és a Vadasparkból hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot!

Forrás: budakeszivadaspark.hu
Fotó: Budakeszi Vadaspark facebook-oldala