Élet a harcmezőn: tréning nekünk, anyáknak

Konkrét segítség nekünk, anyáknak. Azoknak, akik szeretnének felkészülni arra, amit a jelenlegi, megváltozott és elbizonytalanodott élethelyzet – még – hozhat.

Szeptemberben nemcsak a HurráHétfő közösségi iroda indult el, hanem az iskola és az óvoda is. Egyelőre. De vajon meddig tart az oktatás? Hogyan fogjuk bírni a kihívásokat, amik már tavasszal (és nyáron) is kikezdték a család összetartó erejét?

Azt mondják, az anyák felelnek az otthon melegéért. Oké, de mi van akkor, amikor mi is a túlélésért küzdünk?

Mi sem tudjuk még, hogy mi vár ránk. Éppen ezért úgy gondoltuk, nem ülünk ölbe tett kézzel, hanem felkészülünk! Velünk tartotok? Szeptember második felében indul egy tréning a HurráHétfő-ben, kifejezetten nektek, édesanyáknak, akik szeretnétek profi eszközöket kapni ahhoz, hogy szuperül működjön a családotok. Mert ez is tanulható ám!

A tréner két belevaló, nagycsaládos édesanya, mentálhigiénés szakember, pszichodráma asszisztens, akik tudják, miről beszélnek, és nemcsak beszélnek, hanem konkrét szituációs gyakorlatokkal vérteznek föl bennünket a családi élet harcmezejére. Forián-Szabó Kinga és Joó Bernadett 5 keddi alkalmon keresztül bővíti a kommunikációs és konfliktuskezelő eszköztárunkat.

Tréningnapok:
szeptember 22., október 6., október 20. , november 3. és november 17.
mindegyik kedd (mert a hétvége ugye a családé)

Az alkalmak 9–15 óráig tartanak.

Részvételi díj: 12.000 Ft/alkalom

Helyszín: Hurrá hétfő! közösség iroda, Solymár, Templom tér 21.

A tréningről itt is tudsz még olvasni, a trénerek saját honlapján.

Nincs zsákbamacska, az első alkalom után ki-ki dönthet az elköteleződésről a folytatás iránt.

Így jelentkezz: küldd el a neved és az elérhetőséged a hello@hurrahetfo.hu címre. A tréning megfelelő számú jelentkezés esetén indul, ezért még mindenkép visszajelzünk, hogy hogy állunk. A létszám korlátozott, a jelentkezés határideje: szeptember 18.

Kriszta szavai a tréning elvégzése után: “A szülők élete tele van mindennapi civakodásokkal gyerekeinkkel, házastársunkkal még akkor is, ha amúgy harmonikus a családi életünk. Eddig ezekre úgy tekintettem, mint az életem “sötét” oldalára. A képzés során megtapasztaltam, hogy ezekből a konfliktusokból őszinte és mély beszélgetéseket lehet kihozni, közelebb tudok kerülni családtagjaimhoz és az őket foglalkoztató kérdésekhez, gondolatokhoz. A képzés elsősorban a konfliktuskezelési stratégiák megismeréséről és azok gyakorlati használatáról szólt, de ennél sokkal többet adott számomra: mélyült az önismeretem, erősödött az önmagamba vetett hitem.”

Orsi így ír arról, hogy mit adott neki a tréning: “Azt sejtettem, hogy jót fog tenni, ha a konfliktuskezelési módszereimre kissé ránézek. Azt azonban, hogy csodálatos embereket ismerek meg, akikkel tartani szeretném a kapcsolatot a későbbiekben is; hogy segítetek a saját magam teljes elfogadásában, és én is tudok segíteni majd másokat, hogy elfogadják önmagukathogy segítetek a saját magam teljes elfogadásában, és én is tudok segíteni majd másokat, hogy elfogadják önmagukathogy felismerem majd, mennyire fontos maga az út, amin csetlek-botlok nap mint nap feleségként, szülőként, barátként, nos, ezekre nem számítottam. Köszönöm Nektek, hogy kitaláltátok ezt a szuper módszert, köszönöm, hogy segítetek és velünk vagytok az ÚTON!”

Mondj te is igent, adj időt magadnak, és fektess a családodba!

Ide írj: hello@hurrahetfo.hu
Vagy itt hívj: +36 30 517 3167 (Ági)