Életmód Szalon Piliscsabán

Különféle szépítő és egészségmegőrző masszázsokkal, testkezelésekkel, dohányzásról leszoktató biorezonanciás kezeléssel és az alkotni, feltöltődni vágyók kedvéért selyemfestéssel várja az Életmód Szalon Piliscsabán, a Magdolna-völgyben a szépülni vágyó édesanyákat és nőket!

Bradák Éva vagyok. Az élet gondoskodott róla, hogy pályát módosítsak, ami – úgy érzem – előnyömre vált. Közel 20 éve foglalkozom természetgyógyászattal. Mindig közel állt hozzám az érintés; ezt valósítottam meg a masszázzsal. Többféle masszázstechnikát sajátítottam el, ezek keverékéből alakítottam ki saját stílusom. Mindig a vendégre hangolódva, a neki legmegfelelőbb fogások alkalmazását részesítem előnyben.

Palettámat különböző testkezelésekkel is bővítettem, hogy mindenki megtalálhassa azt, amire vágyik. Az illóolajok segítik munkámat, hogy a kényeztetés teljes értékű legyen. Végeztem agykontroll tanfolyamot, mely a pozitív gondolkodást mélyítette el az életemben.

12 éve foglalkozom dohányzásról leszoktatással is. Több mint 7000 ember fordult meg a kezeim között, s a tapasztalatok szerint 80-90%-os a leszokási arány.

Szívesen segítek az embereknek az egészség megőrzésében, s ebben a munkámban nagy segítségemre van a biomágneses készülék.

Egy ideje igyekszem kreativitásom is kiélni, s ezt a selyem festése tette lehetővé. Mandalák, sálak, kendők festésével szeretem tölteni az időmet.

bradakevaSzeretettel várok mindenkit, aki egy kis kényeztetésre, kikapcsolódásra vágyik!

Kapcsolat:
Bradák Éva
06 20 9277 600
www.eletmodszalon.hu

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük