Elkezdődött a levendulaszüret a Kevélyhegyi Levendulamezőn

Idén, 2020-ban június 12-21-ig tart a szüret a Kevélyhegyi Levendulamezőn. Minden nap 9.00-20.00 óra között várják a levendulaszedőket, fotózkodni és/vagy egyszerűen csak a szépben gyönyörködni vágyókat!

FONTOS: ha nagyon esik az eső, és láthatólag nem is tervezi abbahagyni (az idei június hoz ilyen finomságokat…), akkor elképzelhető, hogy aznapra bezárnak. Mindig tájékozódjatok a Levendulamező Facebook-oldalán, hogy mi az aktuális helyzet!

A levendulamező Pilisborosjenő határában, a Nagy-Kevély lábánál található. Pontosan ITT.

A belépéshez látogatói jegy (14 éves kor felett 500 Ft) vagy aratótáska megvásárlása szükséges (a kisebb papírtáska 1000 Ft-ba, a nagyobb 2800 Ft-ba kerül). A levendulát ollóval, metszőollóval lehet szüretelni. Metszőollót korlátozott számban, 500 Ft letéti díj ellenében helyben is tudnak biztosítani, de jobb, ha viszel magaddal sajátot!

További információkat találtok a kapcsolódó facebook-eseménynél, KATT IDE! –>

Szeretettel várjuk az érdeklődőket, hogy Budapest közvetlen közelében a lila, illatos virágtengerben, a zümmögő méhecskék, a vidáman repkedő pillangók között, a festői szépségű Nagy-Kevély lábánál feltöltődhessenek és kikapcsolódhassanak!

Fotók: Kevélyhegyi Levendulamező