Finomságok a piliscsabai Friss-Sülőben

A piliscsabai Egyetem utcában egy kedves kis bolt várja ínycsiklandó finomságokkal és meglepően sokféle termékkel a környéken lakókat és az egyetem, az iskola, az óvoda vagy éppen a játszótér miatt erre járókat.

friss_sulo_pekaruÜzletünk a hét minden napján nyitva tart: hétfőtől szombatig már reggel hattól nyitva állunk a reggelizni vágyók számára, és minden vasárnap délelőtt is friss kenyérrel, péksüteményekkel várjuk kedves vendégeinket Piliscsabán, az Egyetem u. 3. szám alatt!

Biztosan találsz nálunk:
– friss, ínycsiklandó Fornetti termékeket
– friss kenyeret
– alapvető tejtermékeket
– frissen őrölt Lavazza kávét
– teákat széles választékban
– forró csokoládét
– szendvicseket, salátákat, üdítőt

Az utóbbi időben emellett nagy változások is történtek üzletünkben:

🔸friss_sulo_glutenmentes új vásárlói réteget céloztunk meg a gluténmentes sarokkal, melyben a pékáruk mellett kiegészítő termékek – tészták, lisztfélék – és persze a gyerekek kedvéért mindenféle finomságok, csokik és rágógumik is találhatóak;

🔸 a nálunk kapható péksütik sorát már ízletes teljes kiőrlésű tönköly- illetve rozskenyérrel, valamint rozsos zsömlével és magos barna kiflivel is kiegészítettük;

🔸 itt a jó idő, így lassan visszakerül üzletünkbe a fagylalt is, amely minden igényt kielégít a könnyű tölcsérestől a pálcikás Magnum fagyiig;

🔸 megtalálod nálunk az olyan alapvető élelmiszereket, mint a liszt, só, cukor, és a sütéshez való hozzávalókat is – egy-egy vasárnap, ha S.O.S. helyzetbe kerülsz, ez hasznos információ lehet a számodra is! :) Főzőtejszín és habtejszín miatt is bátran keressetek minket!

friss_sulo_liszt

További újítás, hogy most már bármilyen, “tácsikos” cukrászsüteményt is rendelhetsz nálunk hasonló áron, mint a vörösvári Tácsik cukrászdában. Szívesen várjuk rendeléseiteket, hogy Piliscsabáról is még könnyebb legyen elérni a finom süteményeket!

Ha további kérdésed lenne: írj vagy hívj bátran, és szívesen küldök pontos listát – akár a gluténmentes termékekről, akár fornettiről, vagy a cukrászda termékeiről.

friss_sulo_logoElérhetőségeink és nyitva tartás:

2081 Piliscsaba Egyetem utca 3.

​Hétfő-péntek: 6.00-19.00
Szombat: 6.00-13.00
Vasárnap: 8.30-13.00

Telefon: 06 20 205 8949
Email: friss.sulo@gmail.com
Facebook: facebook/friss.sulo

One thought on “Finomságok a piliscsabai Friss-Sülőben

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.