Főzőszakkör indul gyerekeknek Piliscsabán

Ha gyermeked szívesen kuktáskodik a konyhában, akkor Nektek találták ki ezt a hat alkalmas sütés-főzést. A szakkör szeptember 27-én indul Piliscsabán – kéthetente szerdánként – 8-12 éves gyerekeknek.

Időpont: 2017. szeptember 27. (szerda), majd ezután kéthetente szerda délután 15.30-17.30-ig
Helyszín: AlterVita Főzőiskola (Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky u. 9.)

A szakkörön kedvezményes összegért, alkalmanként 1000 Ft-ért vehetnek részt a gyerekek, mivel Piliscsaba Város az Egészségterv keretein belül támogatja a szakkört. A részvételi díj tartalmazza az anyagköltséget is. A félév során hat alkalommal lesz foglalkozás. Főleg bio alapanyagokból olyan gyerekbarát finomságokat készítünk, amelyeket a gyerekek otthon, kis segítséggel egyedül is el tudnak majd készíteni.

A gyerekek sütnek többek között pizzát és kalácsot, amelyekhez a lisztet helyben őrlik meg, megdagasztják a tésztát, kisütik és végül megeszik a művüket. De készítünk egészséges kencéket, innivalókat és rágcsákat is. Ha valamelyik gyereknek különleges diétára van szüksége, számára biztosítani tudjuk a megfelelő alapanyagokat.

A szakkört tartja: dr. Benda Judit

Jelentkezés:
benda.judit@ketezeregy.hu
+ 36 30 5779015

A helyek száma korlátozott, maximum 12 gyerek tud egyszerre a konyhában dolgozni, ezért érdemes minél hamarabb lecsapni erre a lehetőségre! ;)