Gyere az állatkertbe! – A Kiskalász Zenekar koncertje Pesthidegkúton

Gyerekeim egyik kedvence – és bizony az enyém is – a Kiskalász Zenekar Gyere az állatkertbe! című lemeze. Nagy örömünkre országjáró túrájukon most Hidegkúton is megállnak, a nyár utolsó napján a Kultúrkúriában koncerteznek. Mi ott leszünk! :)

Zooli, a zebra, a kiterjedt tatu család, az egymással pörölő peleházaspár, és persze kedvencünk, Sziszi, a szurikáta: 2018. augusztus 31-én mind életre kelnek a pesthidegkúti Klebelsberg Kunó Művelődési Ház színpadán. A koncert 18 órakor kezdődik, és az új, állatkerti dalok mellett a régi kedvencek közül is felcsendül néhány.

 

Miért lett az egyik kedvenc gyereklemezünk?

Mert a Kiskalász Zenekar izgalmas, pörgős, élettel és humorral teli figurái nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is könnyen az ujjuk köré csavarják. Végre egy lemez, amit én is örömmel, szívesen hallgatok egy nap akár huszadszor is! 😄 Volt olyan, hogy gyerekek  híján is ez ment otthon, jól esett a lelkemnek – hiszen a kalandos életű állatkákat dallamos zeneiség, nagyszerű ritmusok és sokféle hangszer érdekes hangja veszi körbe.

Úgyhogy a nyár hivatalosan is utolsó szabadnapján, augusztus 31-én, pénteken az Állatkertek Éjszakája előtt még pont belefér egy jó kis koncert a Klébiben. Zene, hangulat, jókedv – Gyertek ti is az állatkertbe a Kiskalásszal! ;)