Gyere el a Solymári Játszóházba!

A Solymári Játszóház olyan közösségi hely, amely biztonságos környezetben nyújt ideális, változatos szórakozási lehetőséget minden korosztály számára. Az igényesen kialakított játéktéren a tenger alatti világ bemutatásával lehetőséget nyújtunk a gyerekek képzeletének gazdagítására, saját fantáziavilág kialakítására, a gyermeki kreativitás kibontakoztatására.

solymari_jatszohaz_kavezo

Fontosnak tartjuk, hogy minél több olyan szolgáltatással álljunk rendelkezésre, amelyek hozzájárulnak a szabadidő élvezetes és színvonalas eltöltéséhez. A gyermekek egészséges testi és szellemi fejlődéséhez elengedhetetlen az önfeledt játék és testmozgás, amelyhez játszóházunk ideális helyszínéül szolgál. Fő célunk az igényes és kulturális alapokra épülő gyermekszórakoztatás! A gyermekek művészeti nevelését kiemelt feladatunknak tekintjük, hétvégi gyerekprogramok szervezésével elkötelezetten támogatjuk a gyermekek egészséges fejlődését. Rendezvényeinken ismert gyermekzenekarok, bábművészek szórakoztatják a családokat.

solymari_jatszohaz_szulinapos

A játszóház igen fontos alapszolgáltatása a születésnapi rendezvények szervezése és rendezése. Születésnapi zsúrjainkat igény szerint profi színészek, pedagógusok, arcfestők vezetik, biztosítva az egyedi, különleges hangulatot és felejthetetlen élményt. A játszóház tervezésénél fontos szempont volt a családbarát kialakítás, ezért kismamaszoba is helyet kapott.

solymari_jatszohaz_kalozosNyitva tartás:
minden nap 10.00-19.00 – vasárnap is!

Itt keress minket:
Piactér, Solymár (Terstyánszky Ödön u. 100.)

solymari_jatszohaz_terkep

 

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségeink:
Honlap: www.solymarijatszohaz.hu
Telefonszám: +36 26 560 030
E-mail: info@solymarijatszohaz.hu
Facebook-oldalunk: facebook.com/solymari.jatszohaz

solymari_jatszohaz_bejarat

Képek forrása: www.solymarijatszohaz.hu

One thought on “Gyere el a Solymári Játszóházba!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.