Használjátok ki a lehetőséget: AUTÓSMOZI nyáron Vörösváron!

Kevés a szervezett program idén nyáron, ez teljesen érthető, de egyben kicsit furcsa is. Számomra ezért felértékelődnek az olyan lehetőségek, mint amit például a Művészetek Házának köszönhetünk: AUTÓSMOZI lesz a tavaknál Vörösváron, családi és “felnőtt” filmekkel is!

Az első, július 11-re tervezett vetítés a viharos időjárás miatt elmaradt. Az akkorra tervezett filmek így 2020. július 25-én, szombaton kerülnek vászonra:

  • 20.30-tól a családoké a terep: az Így neveld a sárkányodat harmadik részét fogják vetíteni;
  • 23.00-tól pedig egy nagyon kellemes krimi-film, a Tőrbe ejtve várja a fiatalokat és a felnőtteket.

Utóbbit mi láttuk a férjemmel moziban (ne kérdezd, hogy hogy jutottunk el, arra emlékszem, hogy gyakorlatilag véletlen volt 😄), és őszintén ajánlom megnézésre. Miért? Egyrészt szeretem a főszereplőket: Daniel Craig hozza a fapofa zsarut; kedvenc Amerika kapitányunk, vagyis Chris Evans brillírozik a család ifjú fekete báránya szerepében (zseniális a pasi!), a páratlan Jamie Lee Curtis-t pedig egy élmény nézni. Hogy Ana de Armas-t ne is említsem, aki nagyon vicces (és a történet szempontjából kulcsfontosságú) személyiségjellemzőt kapott… De nem lövöm le a poént (ha-ha). Másrészt tökéletes választás egy nyáresti kikapcsolódásra, sodró, hangulatos, izgalmas, de nem kell túlgondolni – csak élvezni, belefeledkezni pár órára.

Jegyeket lehet venni elővételben ezen a linken keresztül átutalással, vagy személyesen a Művészetek Háza jegypénztárában (csütörtök kivételével) hétfő-péntek 14-20 óra között. Ha elővételben veszed meg a jegyet, ajándék üdítő is jár hozzá. A jegy ára 5000 Ft/személyautó, a benne ülők számától függetlenül.

Mozizásra fel!