Helló Ősz! – ingyenes gyermekprogramokkal a piliscsabai egyetem területén

Bábelőadással, gyerekprogramokkal, kézműves vásárral és foglalkozásokkal készülnek a szervezők a hétvégi Helló Ősz! rendezvényre.

Időpont: 2019. október 12. szombat, 10-16 óráig
Helyszín: Piliscsaba, PPKE-BTK egyetem, Ambrosianum aula (a Stephaneum főépülettel pont szemben!)

Egész nap érdekes programokkal készülnek a gyerekek és a felnőttek részére is a szervezők, a Piliscsabai Kézművesek Közössége és az egyetemi Hallgatói Önkormányzat. 11 órakor a Meseládikó Társulat bábelőadására érdemes kilátogatni, 13 órától élményfestés és tombola lesz a Piliscsabai Amatőr Festők Klubjával, 14 órától Csiki Gergely, a Göncöl Néptáncegyüttes vezetője tart táncházat.

Emellett egész napos kézműves vásárral és kézműves programokkal szórakoztathajuk magunkat. Megismerkedhetünk a horgolás különböző fajtáival, mini szövőszékeken szőhetünk és magokból is készíthetünk csodás képeket. Ráadásul sütikkel, szörpivel és retro zsíros kenyérrel várnak minden kedves látogatót a szervezők!

Külön kiemelném, hogy jó idő esetén használjátok ki az egyetem nagy területét, a különböző érdekes tereket, hadd másszanak, fussanak, biciklizzenek, motorozzanak a gyerekek! Nekünk nagy kedvencünk, sokszor megyünk “csak úgy” is. Most még plusz okunk is lesz rá. ;)

A helyszín könnyen megközelíthető a 10-es útról, akár busszal, akár autóval érkeztek (ha autóval jöttök, az Aldis kereszteződésnél forduljatok az egyetem felé, ott vár a nagy parkoló)