Intimtorna, szülés utáni torna, tartásjavító torna nőknek Pilisvörösváron

Kedves pilisi anyukák! Solymosi Szilvia vagyok, egy pilisvörösvári háromgyermekes anyuka. Gyógytornászként különféle tornákra invitállak benneteket, hogy szülés után újra visszanyerhessük erőnlétünket, megszüntethessük a hát- és derékfájást, újra formába hozzuk gátizmainkat és magunkat.

Gyermekeim születése után szükségesnek éreztem, hogy magamra is több figyelmet és időt fordítsak. Gyógytornászként fontosnak tartottam, hogy visszaszerezzem fizikai erőnlétemet, kijavítsam a terhességek után kialakult hibás testtartásomat, és újra aktív életet éljek, ami a szellemi egészségemhez is nagyban hozzájárult.

Most, hogy a legkisebb is nagyobbacska már, elhatároztam, hogy segítve a környék anyukáinak a szülés utáni regenerálódásban, Kegel-féle intim tornát indítok. Az óra nem csak a gátizmokat edzi, hanem egy komplex szemléletet követve a hasizmokra, a farizmokra és az egész törzsizomzatra is koncentrál, hangsúlyozva a légzés szerepét. Csütörtökönként ¾ 11-től szeretettel várok minden szülés utáni kismamát, anyukát, nagymamát, akinek inkontinens, méhsüllyedés vagy egyéb tünetei vannak.

A testtartás javítására, a törzs izmok erősítésére, a mozgásában beszűkült ízületek mobilizálására, és a derékfájás tartós megszüntetésére várok mindenkit szeretettel kortól és nemtől függetlenül hétfőn este 18:00-kor Triplex Mobility óráimon vagy szerda este 17:50-kor és csütörtök délelőtt 9:30-kor Triplex Stability órákon.

Szülés után Mummy Tummy Tréningre várom az édesanyákat, hogy ezzel a speciális három lépcsős programmal helyrehozhassák szétnyílt hasizmukat, javíthassák testtartásukat és szép lassan visszatérhessenek az aktív élethez és a biztonságos sportoláshoz.

 

A minőségi mozgás érdekében az órák kis csoportban zajlanak (max. 5 fő), ezért kérek mindenkit, hogy jelentkezzen be!

A torna elengedhetetlen kellékei az SMR henger, az egyensúlyozó fél labda (BOSU tréner), nagy labda, pilates labda és még sok más, amelyek mind rendelkezésre állnak a teremben.

Az edzések helyszíne: Műhely Galéria (Pilisvörösvár, Hunyadi utca 70.)

A derékfájás megszüntethető, nem kell a fájdalommal élni! Mozgásra fel!

Szeretettel várlak óráimon:

Solymosi Szilvia
gyógytornász
06 20 222 3488