Ismerd meg a mai Z-generációt! – előadás a gyerekeink korosztályáról

Sokat változott a világ, amióta mi fiatalok voltunk. A mi gyerekeink más világban nőnek fel, gyökeresen más hatások érik őket. Ha szeretnéd jobban megérteni őket, gyere el Bereczki Enikő ifjúsági szakértő előadására!

Időpont: 2019. április 26. péntek, 18.00
Helyszín: Művészetek Háza, Pilisvörösvár

“Ezek a mai fiatalok?…” 

Sokat hallunk az Y- és Z-generációról innen-onnan, médiából, olvasunk cikkeket, megbeszéljük a többi szülővel a játszótéren és a gyerek különórájára várva.

Valóban érzelmileg vezéreltek? Örök gyerekek? Hol keresik a boldogságot a magánéletben? Birtokolni szeretnek javakat vagy inkább csak használni?

A fogyasztói szemléletmód, a vásárlási mánia korunk egyik leggyakoribb függősége – ebben pontosan hogyan, milyen módon érintettek a fiatalabbak, a Z-, Y-generáció? Hogyan vásárol a millenniumi generáció?

Reklámok helyett vloggerek? Influenszereket hallgatnak-néznek, vagy ők maguk az influenszerek? Tartalomfogyasztók vagy inkább tartalomgyártók?

Gyertek el április 26-án, pénteken Bereczki Enikő generációs és ifjúsági szakértő prezentációval és kisfilmekkel tarkított előadására, melynek végén lehetőség lesz kérdések feltevésére is.

Jegyár: 500 Ft