Jótékonysági workshop a solymári Galagonya Waldorf Óvoda javára

Három lelkes, kedves anyuka jótékonysági workshopot szervez, hogy segítsenek a solymári Galagonya Waldorf Óvodának!
Ide mindenki azt hozza, amiben a legjobb:

Dóri dietetikusként az egészségről, egészséges életről, ételekről tart interaktív beszélgetést, Zsuzsi az esszenciális illóolajokat hozza magával, Zizi pedig – népszerű vegán gasztrobloggerként – két turmix és egy nyers sütemény elkészítésének rejtelmeibe avatja be a résztvevőket.

Mindezt miért is?
Azért, hogy segíthessenek a solymári Galagonya Waldorf Óvodának, ahova mindhármuk gyermeke jár. Az óvoda nemrég költözött és az “új” épületnek át kellett esnie egy teljes körű felújításon, hogy méltón fogadhassa a gyerekeket. A felújítás végét kölcsönből finanszírozták, aminek visszafizetése a szülők erejét meghaladja – ehhez keresnek támogatókat. Mindenki a maga módján. Azzal, amiben a legjobb. :-) A teljes történetet megtalálod Zizi blogján!

WORKSHOP IDŐPONTJA, HELYSZÍNE

Időpont: 2018. május 19. szombat, 9-12 óráig
Helyszín: a mesés Galagonya Waldorf Óvoda Solymáron (József Attila u. 39.)

AJÁNLOTT ADOMÁNY

6.990 Ft / fő, mely összeg teljes egészében az óvodát támogatja! A jelentkezés átruházható, a támogatást visszautalni nem áll módunkban.

Az ár tartalmazza:
– kis csoportokban részvételt mindhárom anyuka mini (vegán) workshopján egy-egy órán keresztül
– az elkészített turmixokat, nyers süteményt
– dietetikai tanácsadást, általános konzultációt
– illóolajokkal ismerkedést, illatkóstolót
– kis ajándékcsomagot

A workshop maximális létszáma 20 fő.

JELENTKEZÉS

Jelentkezni a galagolya.waldorf.workshop@gmail.com email címen lehet! Válasz emailben minden információt meg fogsz kapni a jelentkezéssel kapcsolatban. A jelentkezés véglegesítése a kurzus díjának kifizetésével történik meg, amely megtörténte után emailben kapsz egy újabb visszaigazolást.

HÁROM ANYUKA ÉS A WORKSHOP

Solymosi Dóra, dietetikus, Benjámin kisfia jár a Galagonyába

“A étkezés egy nagyon megosztó téma. Sok cikket találhatunk az interneten egészséges táplálkozás témában, amiben nehéz megtalálni a hiteles forrást. Pedig ha jól eszünk, akkor jól érezzük magunkat egész nap. Minden nap. És ez hatalmas kincs! Energikusan kelni, erősnek lenni, kicsattanóan egészségesnek lenni. Fantasztikus érzés! Erről a témáról szeretnék majd interaktívan beszélgetni a workshopon – Mégis mi számít egészségesnek? Mivel teszünk jót a testünknek, lelkünknek? Miből mennyit együnk? Hogyan válasszunk a vásárlásnál?”

Bálint-Huber Zsuzsanna, leendő kertészmérnök, természetgyógyász-fitoterapeuta, Liza kislánya jár a Galagonyába

“A világ legtisztább illóolajait használom a mindennapokban az egészségünk támogatására és adom tovább az olajos megtapasztalásaimat azért, hogy az embereknek könnyedén, áramlásban, fejlődéssel, illatosan megtalálhassák a testi, lelki és szellemi jól-létet. Eszközöm a Young Living nyújtotta megannyi tiszta, terápiás illóolaj, ami sokkal több, mint ami benne van! “Életstílusról” van szó és arról, hogy a táplálkozáson és az illóolajok erején keresztül a testünket megerősítjük. Ha ezt tesszük, akkor a testünk képessé válik saját magáról gondoskodni. A workshopon megosztom Veletek, hogy hogyan használhatjátok az esszenciális olajokat a mindennapokban.”

Nagy Zita, élelmiszeripari mérnök, gasztroblogger, Ádám kisfia jár a Galagonyába

“Évek óta gasztrobloggerkedem, írtam két vegán szakácskönyvet, így sokan megtalálnak a legegyszerűbbnek tűnő kérdéssel az olvasóim: “Hogyan kezdjék el az életmód váltást, mi legyen az első lépés?”. Erre mindig az a válaszom, hogy apró lépésekben haladjon mindenki a saját ritmusának megfelelően. Ismerkedjünk meg például a turmixokkal, hiszen, ha annyit változtatunk csak, hogy a heti étrendünkbe beillesztünk pár tápláló italt, akkor már sokat tettünk az egészségünkért! Az én workshopomon kétféle turmix elkészítésével ismerkedhettek meg és egy nyers süteményt is becsempészünk a kóstolásba, amit együtt készítünk el!”

SOK SZERETETTEL VÁRUNK BENNETEKET! Dóri, Zsuzsi és Zizi