Katicásbolt – használt gyerekruhák Pilisvörösváron

A lottó ötös is kevés lenne a gyerekruhára? Mi segíthetünk a probléma megoldásában!

Nagy Mariann (Manka) és Klinger Zoltán vagyunk, a Katicásbolt tulajdonosai. Tudjuk, hogy rengeteg pénzt elvisz a gyerekek ruháztatása. Ezért nyitottuk meg 2017. októberének végén Pilisvörösváron egyedüli, hiánypótló üzletként a kizárólag használt gyerekruhákkal foglalkozó Katicásboltot.

A katicasbolt.hu webshop immár 2 éve működik. Az ott kiválasztott és megrendelt gyerekruhák személyesen az üzletben is átvehetők. Az üzlet és a webshop kínálata eltérő!

Kínálatunkban az újszülött bodytól kezdve a majdnem felnőtt ruhákig (50 -164/172-es méretig) és kiegészítőkig majdnem minden megtalálhatók a márkának és minőségnek megfelelő kedvező árakon.

2018. június 1-étől indítottuk útjára a Katicás Törzsvásárlói Programot. Érdemes kihasználni a kedvezményeket, hogy még olcsóbban tudjátok a gyerekeket felöltöztetni.

Sokan tudjátok, hogy nem csak az olcsóság ösztönzött az üzlet és a webshop megnyitására. Szeretnénk, ha a körülöttünk élők minél környezettudatosabban élnének, és ehhez hozzájárul a ruhák újrahasznosítása is.

Indítottunk egy blogot is, ahol ruhákról, érdekességekről, aktualitásokról, kreatív ötletekről és természetesen környezetvédelemről is lehet olvasni: ez a katicas.blog.hu.

Vonattal és busszal könnyen elérhető az üzlet néhány perces sétával. Részletesen ide kattintva érhető el a térkép és útvonal.

A gyerekeknek a kertben homokozó található, az üzletben játéksarok. Parkolási lehetőség a ház előtt és az utcán is megoldott. Jöhettek kutyával is!

Szeretettel várunk mindenkit!

Nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig: 14.00-18.00

Elérhetőségeink:

2085 Pilisvörösvár, Bocskai utca 9.
Telefon: +36 20 960 2737
Email: info@katicasbolt.hu
Webshop: www.katicasbolt.hu
Facebook: https://www.facebook.com/katicasbolt/
Instagram: https://www.instagram.com/katicasbolt/