Kecskeügyességi bemutató a Budakeszi Vadasparkban

Legtöbbünk legfeljebb természetfilmekből vagy televíziós műsorokból tudhatja, hogy még a közönséges házi kecskék is macskákat megszégyenítő mozgáskoordinációs képességgel és egyensúlyérzékkel rendelkeznek. A Budakeszi Vadaspark kecske agility show-jának köszönhetően mindezt saját szemmel, személyesen is megtapasztalhatjuk.

Időpont: 2019. április 13. szombat 11-15 óráig
Helyszín: Budakeszi Vadaspark

A Budakeszi Vadasparkban, ahol természetes élőhelyükön lehet megtekinteni a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepült állatokat, komoly figyelmet fordítanak arra, hogy előadásokkal és különféle interaktív bemutatókkal még közvetlenebbül lehessen megismerkedni a legkülönösebb, legfurcsább és legérdekesebb állati szokásokkal.

Az agility kifejezés az állatokkal közösen, szoros együttműködésben végzendő ügyességi sportágat takarja, egyfajta akadályversenyt, ahol az állat (esetünkben egy kecske) és a gazdája közti összhangon van a hangsúly.Vajon mivel motiválható egy kecske? Át tud ugrani egy karikán? Valóban igaz a kecskék legendás egyensúlyérzéke? Ezekre és még számos kérdésre kaphatnak választ azok, akik ellátogatnak szombaton a Budakeszi Vadasparkba.

Részletes szombati program a vadaspark színpadán:

11.00 Kecske bemutató a színpadon
12.00 Állatijó bemutató a színpadon
14.00 Állatijó bemutató a színpadon
15.00 Kecske bemutató a színpadon

A program a belépő árán felül ingyenes!