Kenyérsütő-tanfolyam szombaton

Kovászos és élesztős kenyerek, zsömlék, kencék, saláták. Különböző gabonákkal dolgozunk – búzával, tökölybúzával, durumbúzával, és akár rozzsal is.

Időpont: 2017. október 28. szombat reggel 9 órától délután 5 óráig (a kovászos kenyerek miatt a tanfolyam lehet, hogy egy kicsit elhúzódik, ugyanis a kovászos kenyerek kelesztéséhez szükséges időt nem lehet mindig pontosan megbecsülni)
Helyszín: AlterVita főzőiskola (Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky u. 9.)

A kenyérsütő tanfolyam alatt átbeszéljük a gabonák tulajdonságait, melyikből mit érdemes és lehet készíteni. Csaknem kizárólag bioalapanyagokat használunk.

A tanfolyamot tartja: 
Benda Judit
06 30 577 9015
benda.judit@ketezeregy.hu

Részvételi díj: 15 000 Ft

Jelentkezés és további információk e-mailben. A részvételi díjat a jelentkezéssel egy időben kell átutalni.