Kirándulás potyautassal a zsámbéki romtemplom körül

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de az én fantáziámat mindig nagyon izgatja a romtemplom, amikor az autópálya felé vagy onnan jövet meglátjuk. De persze a gyerek vagy alszik és azért nem állunk meg, vagy nyűgös és minél hamarabb haza kellene érni, vagy pedig épp jól viseli az utat, akkor pedig nem kísértjük a szerencsét egy megállással. Szóval valahogy sosem alkalmas a pillanat, hogy körülnézzünk arrafelé…. ;)

Időpont: 2019. április 12. péntek 12-15 óráig
Indulás: Zsámbékon a Corvin János utcában a templom környékén
Táv: kb. 8 km
Szint: + 143 m /- 147 m
Tempó: hordozós (tehát alapból a gyerekek hordozóban, felnőttek normál tempóban)

Neked szól ez a program, ha szívesen sétálnál egy potyautassal a hátadon/hasadon. Ha hiányzik a kirándulás és szívesen túráznál más anyukákkal, akkor irány pénteken Zsámbék! Ha már ismered Potyautassal a kéken-t, akkor azt is láthatod, hogy ez most egy rövidebb túra, ideális a csatlakozásra akkor is, ha nem érzed magad formában! Orsi ezúttal egy kisebb túrára invitál benneteket: Zsámbékra megyünk, megnézzük a romtemplomot, majd kicsit mászkálunk a Nyakas kő környékén, egészen Tökig és onnan visszamegyünk a kiindulóponthoz. Ezen a túrán nem lesz pecsét, nem is jártam még erre, csupán a kíváncsiság hajt. Azt még nem tudom hol tudnánk enni, de még kutatok, esetleg aki ismeri a környéket is tud bababarát éttermet, kávézót, írjon! :)

A túrára most is ingyenesen lehet Magyarinda hordozót bérelni, ennek feltételei ITT olvashatók.

Kérdezni a facebook eseménynél tudtok (ha ömlik az eső, innen tudhatjátok meg azt is, hogy elmarad), vagy a +36 20 5939730-as telefonszámon.

Fotó: Potyautassal a kéken