Kommunikációs tréning – DISC Modell

A DISC modell egy kommunikációs stratégia, ami tanulható és a mindennapokban nagyon jól használható kulcsot ad a különböző viselkedéstípusokhoz

Térkép az emberekhez és kapcsolataidhoz

Szeretnél egy gyakorlatias kulcsot kapni az emberekhez? Amellyel jobbá teheted kapcsolataidat, könnyebben kezelheted nehéz helyzeteidet, stressz mentesebbé válhat a másokkal történő együttműködésed, ráadásul Önmagadat is jobban megismerheted?

Nézzük konkrétan, miben segíthet Neked?

·         segít megérteni, mi történik az emberi kapcsolatokban, vagy konfliktusok során.

·         segít beazonosítani párod, Önmagad típusát, így jobban értheted, mi zajlik köztetek, s ötleteket kaphatsz ahhoz, hogyan változtass ezen.

·         segít megérteni, hogy a másik ember mit, miért csinál. Melyek az ő mozgatórugói? Mi áll tettei, cselekedetei mögött?

·         segít megtanulni, hogyan érd el könnyebben a másik embernél, amit szeretnél.

·         segít abban is, hogyan fogadd el könnyebben, ha sokszor nem sikerül elérni nála valamit.

·         segít a mindennapi stressz kezelésben. Rengeteg feszültség származik abból, hogy egy másik ember viselkedése miatt idegeskedünk. Ha a típusok ismeretében nézel helyzeteidre, a másik emberre, az sokszor jelentősen csökkentheti az adott emberrel kapcsolatban érzett indulataid.

·         segít saját magad jobb megismerésében, megértésében.

·         segít empatikusabbá válnod más emberekkel szemben, fejleszti a jártasságod az emberi kapcsolatok területén.

·         visszajelzéseket kaphatsz önmagadra vonatkozóan, hogy mások hogyan látnak Téged. Ilyen fejlesztő, támogató jellegű visszajelzéseket a mindennapokban ritkán van alkalmunk kapni.

 

Van olyan ismerősöd, aki nagyon beszédes, be sem áll a szája, általában a társaság középpontja, laza, de kicsit szertelen, elfelejti a dolgokat, mindig elkésik?

Vagy ismersz olyan embert, aki mindent megtervez, alaposan körbejár, hihetetlenül precíz, csendesebb, visszafogottabb, nem beszél az érzéseiről, de nagyon jó abban, amit csinál?

Az ilyen tipikus viselkedési mintázatokat mutatja be a DISC modell is.

·         Megtudhatod, hogy melyik típusra mivel lehet jól hatni, vagy mi az, amitől a falra mászik.

·         Megismerheted, melyek a gyenge pontjai, vagy mivel motiválható nagyon.

·         Megtanulhatod, mit mondjál neki, illetve hogyan mondd neki, ha jól akarsz együttműködni vele, vagy ha el szeretnéd érni nála, amit akarsz.

·         Nem utolsósorban saját Magad “színét” is megismerheted, ami fontos önismereti alapot adhat Neked és segíthet tisztábban látnod erősségeidet és azokat a dolgokat, amelyeket érdemes fejlesztened Magadban.

A tréning 8 órás.
Helyszín
: Szív-varázs Pilisvörösvár Puskin u. 9.

Időpontok ősszel:
2019. október 26. szombat, 9-17 óráig,
2019. november 23. szombat, 9-17 óráig.

Részvételi díj: 16.000 Ft/fő

Jelentkezés:
Buda Erzsébet,
csillagkapu77@gmail.com
06 30 409 7732

A tréning minimum 8 fővel indul.