Konfliktusmegoldási tanácsadás

Érzelmileg elakadtál, elakadtatok egy helyzetben? Ha szeretnétek megtalálni a kiutat, a megoldást, akkor érdemes olyan segítséghez fordulni, aki külső szemmel, érzékeny szívvel és hozzáértő lélekkel tud titeket átlendíteni a legnehezebb pontokon. Mert a kapcsolatainkon dolgoznunk kell…

Benke-Szabó Lillát nem csak a mesefoglalkozásairól ismerhetjük. Nyitott szívvel és megfelelő hozzáértéssel tud segíteni olyan helyzetekben, amikor mi magunk úgy érezzük: megrekedtünk egy szituációban, egy parttalan vitában, elbeszélünk egymás mellett valakivel.

Kiknek ajánlom a konfliktusmegoldási tanácsadást?

– Megkereshetnek diákok egymás közötti vagy szüleikkel kapcsolatos vitáikban, tanárok, bármilyen iskolát érintő konfliktussal kapcsolatban (diák-tanár, diák-diák, szülő-diák, tanár-tanár). Mivel ifjúságsegítő is vagyok, különösen szívesen működnék közre ezekben az ügyekben.

– Előfordulhat, hogy egy házaspárnál merül fel a válás lehetősége, de szeretnének még egy utolsó esélyt adni a kapcsolatuknak, hátha el lehet rendezni.

Válás közben a gyermekláthatás, gyermekfelügyelet megegyezésében is tudok segíteni.

– Valamilyen rossz szomszédi, rokoni, ismerősi, baráti viszony javítása esetén is lehet hozzám fordulni.

Alapelvem az, hogy minden nehézségre van megoldás.

Igen gyakran adódik úgy, hogy meg kell oldanom valamit, így ebben van gyakorlatom. Valamint meg vagyok győződve arról is, hogy sokszor csupán az elfojtott, ki nem mondott közlések, tájékoztatások blokkolnak le egy kapcsolatot és ha valaki kívülállóként, elfogultság és részlehajlás mentesen rávilágít ezekre a kommunikációs résekre, akkor lényegében el is tűnik a feszültség.

A konfliktusmegoldási tanácsadás folyamata úgy néz ki, hogy először külön beszélgetek a felekkel, majd együtt is eljönnek az úgynevezett ülésekre, ami nagyjából három órát vesz igénybe alkalmanként.

Keressetek bátran, ha elakadtatok:
Benke-Szabó Lilla
06 30 246 3630
lilla@mesefoglalkozas.hu