Kőszeginé Sira Szabina – LoveYourBelly és Pilates oktató, Kinezio Tape terapeuta

Három gyermekes anyukaként szinte mindent átéltem már, amit egy anya átélhet; ezeken a problémákon szeretnék segíteni más anyukáknál is. Egy kis célzott mozgás csodákra képes: megszűnnek a derék- és egyéb ízületi fájdalmak, a has és a derék újra feszes lesz, ezzel visszaadva az életkedvedet és önbizalmadat.

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának gyógytornász szakán vagyok végzős hallgató. Hallgatóként végeztem el a kinezio tape tanfolyamot és emellett lettem pilates és LoveYourBelly oktató.

A LoveYourBelly egy módszer a hasizmok regenerálására és fejlesztésére. A terhesség 9 hónapja alatt rettenetesen nagy terhet cipel az egyenes hasizom, emiatt sokszor megnyúlik, sérül, szétnyílik és kialakul a rectus diastasis (szétnyílt hasizom) állapota. Tünetei: derékfájás, vizelettartási gondok, evés utáni puffadás, edzés mellett sem laposodik a has.

koszegine_szabinaSzerencsére célzott, speciális feladatokkal, mint a LoveYourBelly gyakorlatai, javítható ez az állapot. Kiegészítő terápiaként a kinezio tape jól használható. Ezeket a gyakorlatokat egyéni és csoportos tanfolyamokon van lehetőség elsajátítani.

Mivel a III. kerületben lakom, szívesen tartok Budapest pilisi vonzáskörzetében az itt élő édesanyák számára tanfolyamokat, foglalkozásokat.

Keressetek bizalommal! :)

Kőszeginé Sira Szabina
Tel.: 06-30-990-30-46
E-mail: loveyourbelly@arismotion.com
Honlap: lyb.arismotion.com

 

lyb_szabina_obuda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük