KÖSZI Napvető Kalandtábor Piliscsabán

Idén a “Legyetek jók, ha tudtok” mottó köré építik a szervezők a tábori tevékenységeket, azt ígérik, szembeszállnak a sötét oldallal. De nem kell megijedni, itt csak főzésről van szó A konyha ördögében, a világ megmentéséről az Árnyjátékban és sötétségről az Éjszakai túrán.

Időpont: 2017. augusztus 6-12.
Helyszín: Piliscsaba, Béthel (Széchenyi utca 8-12.)
Életkor: a táborba a 2016/2017-es tanévben 3-8. osztályosokat várnak

A KÖSZI Napvető kalandtábor egy olyan közösségépítő tábor, amely a gyerekek tartalmas időtöltését, személyiségének fejlődését tűzi ki célul egy élményekben gazdag nyári héten át. Izgalmas, szórakoztató programokon keresztül tanulnak egymástól a résztvevők, miközben ismeretterjesztő, csapatépítő játékokon, tartalmas beszélgetésekben vesznek részt. Mindezt egy szeretetteljes, családias közösségben élhetik át táborozóink a festői Piliscsabán. Szakadj ki egy nyári hétre a szürke hétköznapokból, és élj át felejthetetlen kalandokat! Vegyél részt egy egész héten át tartó kincskeresésben, amikor társaiddal, ügyességeteket, talpraesettségeteket próbára téve kalandoztok földön és vízen! Itt sok-sok igaz barátra lelhetsz, rengeteg izgalmas játékban és vetélkedőben lehet részed, mint a Vízi olimpia, az Örvénylés, a Ki mit tud? vagy az éjszakai túra. Nem hiányozhat persze az úszás, a foci, az erdőjárás és a táncolás sem – mindez pedig igazán csak Tőled lesz jó!

Milyen programokra számíthatunk?

  • Csapatépítő programok: Jégtörő-Est (összerázó, csapatépítő este), Vízi Olimpia, Örvénylés, Csúcstámadás, Kincsvadászat (játékos, csapatos vetélkedő), Vándorbankett (táncos mulatság), Ki mit tud?
  • Személyiségfejlesztő programok: Kupaktanácsok (kiscsoportos, interaktív foglalkozások lelki témában)
  • Készségfejlesztő programok: Szemfényvesztők (ügyességi akadálypálya bekötött szemmel), Kézműves Palota (délutáni kreatívitkodás)
  • Mozgásos programok: Számháború, Capture the flag, Foci, Úszás, Éjszakai túra

A tábor díja attól függ, hogy mikor jelentkeztek és fizetitek ki, 35.000 és 47.000 Ft közt mozog. Ha szeretnétek részt venni, akkor cselekedjetek gyorsan, hiszen a Szemfüles Szöcske jelentkezési időszak, amikor a tábor csak 35.000 Forintba kerül, április 14-ig tart.

További információkat itt, a KÖSZI honlapján találtok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük