Közösségi iroda készül Solymáron – Hurrá, Hétfő!

Hurrá, HÉTFŐ! Igaz, Garfield nem így gondolja – és bizony, néha nehéz az átállás a hétvége és a hétköznapok között… Milyen jó lenne, ha lenne a munkaidőnek eleje, vége, ugye? Meg persze finom kávé és jó társaság!

Készülőben van egy közösségi iroda, egy szuper hely Solymár központjában, amit hiánypótlónak szánunk. Ahol lehet dolgozni, ahol inspiráló emberekkel lehet találkozni, ahol el.lehet.kezdeni a munkanapot (és be.lehet.fejezni!), ahol akár egy tárgyalást vagy (állás-)interjút is meg tudsz tartani, és ami alkalomadtán vagy rendszeresen második home office-oddá válhat (tudod, ahol nem gyűlik melletted a teregetnivaló és nem azon gondolkozol, hogy porszívózni kéne munka helyett mellett közben…) – és amiért nem kell bemenned Budapestre!

És akkor át is adnám a szót a projekt gazdájának, Áginak, mert ő (is) pontosan tudja, hogy miről van szó, és mire van szükségünk.
Pilisianyu szubjektív: én már nagyon várom! Ha téged is érdekel, akkor jelezd mindenképpen, mert keressük azokat az embereket, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak, és pont egy ilyen helyre van szükségük! :-)

Mi tudjuk, hogy a munkád igenis lehet öröm! Ha már megtaláltad, mi az, ami boldoggá tesz, csak kell hozzá HELY és IDŐ, mi épp ezt biztosítjuk neked!

Mikor válassz minket?
– ha nem akarsz bejárni a fővárosba
– ha szereted a home office-t, csak ne otthon lenne…
– ha szükséged van dedikált munkaidőre
– ha van egy laptopod, de jól jönne egy iroda is
– ha nincs hol megtartanod a tárgyalást, az állásinterjút
– ha szeretsz egyedül dolgozni, de társaság nélkül nem az igazi

Szolgáltatásaink:
– asztalbérlés
– napijegy, hetijegy, havi bérlet
– irodai infrastruktúra
– saját iroda
– bérelhető tárgyaló
– közösségi szoba
– teakonyha, kávé
– továbbképzések, coaching
– kiegészítő szolgáltatások

További infówww.hurrahetfo.hu

Érdekel? Jelezd nekünk!
hello@hurrahetfo.hu
+36 30 517 3167 (Ági)