Kreatív Ajándék Ökobolt és Műhely (Piliscsaba)

kreativbolt_logoA Kreatív Ajándék Ökobolt és Műhely Piliscsabán hiánypótló lehetőségként nyitotta kapuit immáron több,  mint három éve. Üzletünk központi helyen van, a posta mellett a Bajcsy-Zsilinszky u. 7. sz. alatt.

Öt gyermekes anyukaként – amikor még a gyermekeim kicsik voltak – térdig gázoltunk a papírban és minden asztalon volt egy-két olló, ragasztó. Ismerem az érzést, amikor „kell valami” elfoglaltság a gyerekeknek. Nagyon furcsa megtapasztalni, hogy vásárlók jelentős része jön be üzletünkbe azzal, hogy „Én nem vagyok kreatív”, „az én kezemben minden tönkre megy” stb. Én ebben nem hiszek. Azt vallom, hogy mindenki  kreatív, legfeljebb valakinél mélyebbre kell ásni.  Ezzel az elhívással nyitottuk a boltunkat. Megtalálhatóak kreatív kellékek, kiegészítők, mint festékek, ragasztók, gyöngyök, filcek, bőrszálak, dekorálható alapanyagok.

Sok anyuka szeret hozzánk bejönni, mert szeretnek körülnézni változó – 80%-ban saját készítésű – bizsu-, ékszer-, sálkínálatunk körül.

Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk úgy kap tanácsot a vásárló, hogy önbizalommal telve tudjon kilépni tőlünk. Nem azt érzi, hogy ő erre nem képes.

A bolt kínálatában különleges helyet foglalnak el ásvány, féldrágakő ékszereink. Egy-két héten belül beszerezzük azt, amit itt nem találsz meg. Bő alapanyagkínálatunkból te magad is elkészítheted karkötődet, fülbevalódat, nyakláncodat.

Öko szemlélettel dolgozunk. Piliscsaba majd minden pedagógusa megfordul nálunk óvodától az iskoláig. Gyakran adunk tanácsot, hogy hogyan lehet újrahasznosítással megoldani egy-egy technikaórát, vagy különleges napot, alkalmat. Fontosnak tartjuk az újrahasznosítást és le szeretnénk számolni azzal a 80-as évekbeli tévhittel, hogy ami használt alapanyagból van, az gagyi.

Öko hozzáállásunkat bizonyítja az is, hogy feladatunknak tartjuk a családok, anyukák  és gyermekek környezettudatossá nevelését. Szakértő segítséget adunk, miért jó mosószódával mosni, hogyan használjuk a mosódiót és mi helyettesíti az öblítőszert, hogyan ne főzzenek otthon szappant és hogy energiatakarékos-e a halogén izzó.

Boltunk külön termékválasztéka az okos, logikai készséget fejlesztő játékok, valamint a kreativitást, készséget fejlesztő játékok is. Mi gondoltunk az apukákra is, és szeretnénk minél inkább bevonni őket is a kreatív elfoglaltságokba. Külön rész gondoskodik az apukák „fiús” hobbijáról.

Egyik fő profilunk a gravírozás. Lézer gépünkkel a legkülönlegesebb motívumoktól az egyszerű szavakig gravírozunk tollra, fára, üvegre. Sorozatgravírozás esetén különlegesen kedvező árakat tudunk nyújtani.

Nagy álmunk valósult meg, mikor műhelyünkkel bővültünk. Mostantól lehetőségünk van kreatív foglalkozások tartására is, ezen belül beindul: horgoló és kötőkörünk, fiús barkács alkalmaink, apa-fiú barkács tanfolyamaink, ökokörünk, kreatív szülinapi foglalkozásaink, ékszerkészítő workshopunk, ünnepkörhöz köthető foglalkozásaink.

Kreatív Ajándék Ökobolt és Műhely
Soósné Jeckel Eszter
Cím: Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky u. 7.
Tel.: 06 20 341 3476
Kövess minket és kreatív ötleteinket a facebookon! –> Kreatív Ajándék, Ökocuccok
E-mail: bolt@adatronika.hu

Nyitva tartás:
hétfő: 13.00-17.00
kedd-péntek: 9.00-17.00
szombat: 9.00-13.00

kreativbolt_kep

 

One thought on “Kreatív Ajándék Ökobolt és Műhely (Piliscsaba)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.