Mazsola és Tádé: zenés bábjáték Pilisvörösváron vasárnap délelőtt

A két közkedvelt kismalac történetét – zenés bábjáték formájában – az Ametist Bábszínház hozza el a gyerekeknek Pilisvörösvárra.

A gyermekek és a gyermeklelkű felnőttek számára nincs is annál nagyobb csoda, mint mikor egy báb életre kel és kalandjaival elvarázsol. Hát még ha ez a báb egy szeretetre méltó, pöttöm kismalac, aki nagy lélekkel és sok-sok érzelemmel van megáldva! Mazsola és barátai: Tádé, Manócska és a többiek ezúttal a pilisvörösvári Művészetek Háza színpadán kelnek újra életre.

Időpont: 2020. október 11. vasárnap, 10.30 óra
Helyszín: Művészetek Háza, Pilisvörösvár

Jegyár: egységesen 1.500 Ft
Jegyelővétel a Művészetek Házában (Fő u. 127.) vagy a tixa.hu oldalon, pontosan itt
Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Bálint Ágnes meséjén több nemzedék nőtt fel, akik ma már szülők, sőt nagyszülők, de jól emlékeznek a televízióból megismert tökházikó lakóira. Ha Te is közéjük tartozol, akkor itt az alkalom, hogy gyermekedet, unokádat is megismertesd a kedves kis figurákkal, akiket az Ametist Bábszínház művészei elevenítenek meg!

Melyik gyerek ne örülne és búsulna együtt a szeleburdi kismalaccal egy olyan mese nyomán, ahol saját életére ismerhet, örömeit, bánatait láthatja megelevenedni? És melyik felnőtt ne hallgatná szívesen Manócska okos, szeretetteljes szavait, amellyel minden problémát megold, és amellyel akár utat is mutathat a gyereknevelés útvesztőiben?

Uiiii, ez nagyon jó lesz! 😄

Info, jegyrendelés: 06 20 551 34 16

Írta: Bálint Ágnes
Bábszínpadra írta és rendezte: Szívós Károly (Blattner Géza-díjas, Kolibri Színház színésze, rendezője)
Bábokat tervezte: Bródy Vera
Zenéjét szerezte: Pivarnyik László
Szereplők: Mazsola, Manócska, Tádé, Egérke, Fülöpke, Varjú bácsi, kismadarak