Még vannak helyek a Budakeszi Vadaspark éjszakai kalandtúráira

A Budakeszi Vadaspark ÉJSZAKAI KALANDTÚRÁI évek óta nagy népszerűségnek örvendenek és pillanatok alatt be is telnek. Jó hírem van: a szeptember 18-i és 25-i éjszakai vezetésekre még vannak helyek!

Régóta álmodozol egy éjszakai kalandtúráról? Szeretnéd tudni, hogy mitől csillog fényesen az éjszakai állatok szeme? Kíváncsi vagy, hogy a baglyok, hogy kapják el zsákmányukat a vaksötétben? Ha igen, és érdekel az erdők rejtett éjszakai világa, gyere el szeptemberben péntek esténként a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetéseinek egyikére és vesd bele magad ebbe a különleges élménybe – kicsit másképp.

Az Éjszakai Kalandtúrák időpontjai:
2020. szeptember 18. és 25. (PÉNTEK esték)
Gyülekező a főbejáratnál 17.45-től. A program 18.00 órakor kezdődik és kb. 20.30-ig tart.

A Budakeszi Vadaspark által minden évben megrendezett Éjszakai szakvezetések során a látogatók szakvezető kíséretében nyerhetnek bepillantást a Vadaspark záróra utáni életébe. A napnyugta után induló túrákon az éjszakai életmódot folytató állatok titkos és kalandos életét leshetik meg, akiknek azután kezdődik a napjuk, miután a látogatók már nyugovóra tértek. Az éjszakát a máskor nem hallható neszezések, kaparások, horkantások, és szárnysuhogások teszik még izgalmasabbá, az éjszakai égbolt sejtelmes fényeinek díszlete pedig tovább fokozza az amúgy is vibráló hangulatot.

Bárki részt vehet a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetésein, aki nem fél a sötétben, szereti az extrémebb kalandokat, és előre regisztrál az időpontok egyikére. A leendő látogató hátizsákjában feltétlenül legyen valamilyen világítóeszköz (zseb- és/vagy fejlámpa), de a melegebb öltözék és a bátor hozzáállás se maradjon otthon, ahogy a szájmaszk se.

Jelentkezni a Vadaspark honlapján, ezen a linken keresztül lehet. A túrán kizárólag azok vehetnek részt, akik előzőleg regisztráltak!

Az Éjszakai szakvezetésre a felnőttjegy 2600 Ft, a gyerekjegy (2-14 éves korig) 1300 Ft.