Modellőrület – gyereknap Dorogon

Modellezz a nagyokkal! Alkoss kreatívan! Lego-Land, Ez állati! – Eb kaland a parkban, Motorozz, mint Talmácsi! – ez mind Rátok vár a dorogi gyereknapon!

Időpont: 2017. május 28. vasárnap 9.30-17.00
Helyszín: Dorog, Otthon tér

A város óvodái és a családsegítő szolgálat szakemberei kézműves foglalkozásokat szerveznek, így az eseményen a gyerekek kipróbálhatják a kavics festést, a tészta fűzést, a fonott karkötő készítést, de kaphatnak csillámtetkót is. A Művelődési Házban legokiállítás várja az érdeklődőket, ahol megcsodálhatják a kreatív alkotásokat és a kihelyezett legókból építhetnek is. A Bogáncs Kisállatotthon Alapítvány kutyás bemutatót tart, ahol a felelős állattartásról is többet tudhatnak meg a gyerekek. A modellek szerelmesei három állomáson irányíthatják a miniatűr járműveket: hajók, harci gépek, tankok. A nagyobbak pedig a Talmácsi Ring jóvoltából igazi motorokat és oldtimer kisautókat próbálhatnak ki egy felépített pályán. Természetesen a felfújható légvárak is megtalálhatók lesznek az eseményen.

A rendezvényen a Staféta zenekar biztosítja a hangulatot. A helyszínen kemencés lepény, grillkolbász, pizza, fagylalt, jégkása és vattacukor is kapható lesz.

A facebook-eseményt itt találod –>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük