Mosolygó

mosolygó solymárÚj kezdeményezés indult Solymáron: ez a Mosolygó. Létrehozói – egy pszichológus végzettségű pilisi anyuka, családja és munkatársai – egy olyan helyet szerettek volna létrehozni, ami fejlesztő foglalkozásokkal, sokféle szórakoztató és mozgási lehetőségekkel, de emellett egyben közösségi térként is várja a környékbeli családokat, édesanyákat különböző korú gyerekeikkel. A Mosolygó anyukája és házigazdája, Kovács Szilvia foglalta össze nekünk, hogy kinek és miről is szól a Mosolygó…

MOSOLYGÓ helyt ad minden olyan fejlesztő foglalkozásnak, amely abban segíti a gyermekeket, fiatalokat, hogy önmagukat megvalósító, képességeiket kibontakoztató, boldogságra képes emberek váljanak belőlük. A Mosolygó egy hiánypótló kezdeményezés Solymáron, mely lehetőséget teremt a gyermekek komplex és összehangolt fejlesztésére. Központunkban magasan képzett, tapasztalt szakemberekből álló munkaközösség fogadja a hozzánk forduló szülőket és gyermekeket. Ez lehetővé teszi, hogy ne csupán egy-egy részterület problémáira koncentráljunk, hanem a gyermek, sőt az egész család fejlődését leginkább szolgáló rendszerszintű megoldást kínáljunk.

Ugyanakkor ennél jóval többet szeretnénk! Szeretnénk egy közösségi teret kínálni, ahol a gyermekek és a szülők egyaránt jól érzik magukat, ahol nem sürget az idő, ahol valóban odafigyelünk egymásra, ahol helye van a baráti beszélgetéseknek, a gyermeki játéknak és a nevetésnek, ahová bárki betérhet egy forró teára és egy értő beszélgetésre, meghallgatásra, vagy egyszerűen csak egy kis (madárcsicsergés) hallgatásra.

MOSOLYGÓ egy olyan hely, ami nem a  teljesítményről, hanem fejlődésről és megnyugvásról szól.
A MOSOLYGÓ …egy hely, ahol jól érzed magad!

ÉLŐ ÉTELEK VENDÉGASZTALA 

Az élő étel zöldségből, gyümölcsből, magokból és csírákból készül, főzés nélkül, legfeljebb 42 C-os hőnek (aszalás) kitéve, így a vitaminok és az enzimek nem bomlanak le. Az élő ételek nem csupán egészségesek, de finomak is, és változatos gasztronómiai élményt nyújtanak.

Hétfőtől péntekig  11.00-17.00 között élő süteményekkel, különleges gyümölcs és zöldségturmixokkal, élő kenyerekkel és krékerekkel, valamint zöldség- és salátakülönlegességekkel várjuk azokat, akik még csak kíváncsiak az élő ételekre, vagy szeretnék rendszeressé tenni táplálkozásukban az egészséges ételeket. 

mosolygó solymárBővebb információ:

www.mosolygos.oldalunk.hu
E-mail: info@lelkizona.hu
Solymár, Kápolna u. 35.

One thought on “Mosolygó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük