Nyári sport- és mozgástáborok Pilisjászfalun

Farkasmancs Mozgástábor, íjásztábor, sporttábor – mi a közös mindezekben? Például a mozgás öröme, a kinti-benti tartalmas programok, a kirándulás, a helyszín (Pilisjászfalu), az újonnan alakuló barátságok, a nyarat élménnyé varázsoló közösségek. És persze: Keve.

Figyelem, személyes ajánlás következik! :-)

Gyerekeim fociedzője, a “táborok atyja”, Keveházi Zoltán – röviden Keve – sok szempontból karizmatikus egyéniség. Nagyon jól bánik a gyerekekkel, egyszerre szigorú, következetes, humoros és laza. A gyerekek felnéznek rá, adnak a szavára (éljenek a férfi példaképek!). A táborokba a saját egyéniségén kívül azt is beleviszi, ami annyira fontos – ma és mindig: a sport, a mozgás örömét és szeretetét.

Szóval gyertek, jelentkezzetek, hadd töltsék mozgással, örömmel, társaságban a gyerekek a nyár egy-egy hetét!

A részletek infókat megtaláljátok a plakátokon, illetve itt is összefoglalom a legfontosabb dolgokat.

A táborok helyszíne: Pilisjászfalu, Kisiskola és környéke (Dózsa György u. – Rozmaring u. sarok)

További információkért, jelentkezésért keressétek Kevét emailben vagy telefonon:
keve@kiralyi.hu
06 20 964 6000

Sporttáborok

első turnus: 2019. június 17–21.
második turnus: 2019. július 8–12.

Tábor díja: 24.000 Ft/fő (de van napidíj, testvér- és többtábor kedvezmény is!)
Ajánlott életkor: 5-22 év

Foci, kosár, ping-pong, tollas, íjászat, labdás játékok, kaland, sok játék, kirándulás, mozgás, jó levegő, folyamatos foglalkoztatás, közösség.

Íjásztáborok

első turnus: 2019. június 24–28.
második turnus: 2019. július 15–19.
harmadik turnus: 2019. augusztus 12-16.

Tábor díja: 24 000 Ft/fő (de van napidíj, testvér- és többtábor kedvezmény is!)
Ajánlott életkor: 5-22 év

Napi két íjászedzés, kaland, sok játék, kirándulás, történelem, jurta, rengeteg íjászat, mozgás, jó levegő, folyamatos foglalkoztatás, közösség.

Farkasmancs táborok

első turnus: 2019. július 22–26.
második turnus: 2019. augusztus 5–9.

Tábor díja: 32 000 Ft/fő (de van napidíj, testvér- és többtábor kedvezmény is!)
Ajánlott életkor: 5-12 év

Mozgás és jó levegő. Farkas Tünde mozgásterapeuta és Keveházi Zoltán utánpótlásedző vezetésével.

A mozgás kalandját nyújtjuk a gyerekeknek. Megkínáljuk őket szerteágazó mozgásformákkal, mintákkal és elemekkel, hogy aztán azokból ők maguk fedezhessék fel, hogy miben jók, mi okoz nekik örömet, mi az, ami jobban érdekli őket. Ez elhinti bennük az önismereti út magvát. Felfedezhetik, hogy mindenki jó valamiben.

A mozgásformák integrálásával olyan komplex ingeregyüttest kapnak, amelyek egyedülálló fejlődési lehetőséget nyújtanak a számukra.

Íjászkodás, hegymászás, kirándulás, labdás feladatok, kézműveskedés, közösségépítő játékok, ügyességfejlesztés cirkuszterápiás elemekkel, mozgásterápiák alkalmazása (DSZIT, TSMT), napi csoportos torna, relaxáció, személyre szabott feladatsorok.

 

 

Napi- és hetirend

Hétköznaponként 8.00 – 16.00 óráig vagyunk. (16 óra után nincs gyerekfelügyelet!)

Napjaink rendjét az étkezések ritmusa szabja meg. A gyerekek otthon reggelizzenek. A táborban kétóránként étkezés, foglalkozás- és helyszínváltás. Tízórai, ebéd, uzsonna, gyümölcs. Kint, bent, kint, bent. Napindítás, megbeszélés, bemelegítés, mozgás, evés, játék, mozgás, stb, és a végén levezetés. Folyamatosan váltják egymást az impulzusok, helyszínek, feladatok. A nap végén mindig lecsengetjük az őket ért élményeket, megbeszéljük, hogy mi történt velük, keretet szabunk neki.

Az időjárás figyelembevételével minden nap elég sokat kint leszünk a szabadban. Rossz idő esetén meg a kisiskola három helyiségében: a tornateremben, a folyosón és a szertárban.

A héten egyik nap kirándulunk az erdőben (ez általában a szerda vagy a csütörtök). Terveink szerint nemezelés is lesz az íjász- és Farkasmancs táborokban.

 

Jelentkezés

Kevénél telefonon vagy emailben:
keve@kiralyi.hu
06 20 964 6000

A jelentkezés az 50%-os előleg befizetésével válik érvényessé. A fizetés lehetőségei: személyesen (telefonon egyeztetett helyen és időpontban) vagy utalással.

Várjuk nagy szeretettel a gyerekeket!