Nyári táborok Pilisjászfalun IDÉN IS!

Szerencsére idén is lesznek különböző sport- és mozgástáborok Pilisjászfalun. Íjásztábor, sporttábor, komplex Farkasmancs mozgástábor – egyik jobb, mint a másik!
FRISS HÍREK! (06.04) A Farkasmancs táborok három turnusa már betelt, ezért meghirdettek egy NEGYEDIK, ÚJ TURNUST IS! Időpont: augusztus 17-21. Jelentkezzetek időben, mert ez is hamar meg fog telni! A sport- és íjásztáborokba még van hely, nézzétek meg azokat is! (ps. az én fiaim a sporttáborba is mennek, naná…)

Személyes ajánlásomat a tavalyi cikkben olvashatjátok, úgyhogy nem mesélem el még egyszer, hogy miért vártam nagyon, hogy Keve meghirdesse nyári táborait. Elég csak annyi, hogy tavaly már mindkét fiam részt vett (akkor voltak 7 és 5,5 évesek), és március óta többször megkaptam már, hogy “de anyuuuuuu, ugye idén is mehetünk Farkasmancsba???”… Nagy üdvrivalgással fogadták, amikor pár napja mondtam nekik, hogy igen, lesz tábor, és igen, mehetnek.

A táborok részleteit megtaláljátok a plakátokon, illetve keressétek Kevét a keve@kiralyi.hu email-címen vagy a 06 20 964 6000 telefonszámon. A pilisianyu.hu-ra hivatkozni ér! ;-)Táborozzatok Kevével! Életre szóló élmény lesz!