Örömtréning – a lelki feltöltődés technikája

Hogyan maradj energikus és örömteli akkor is, ha kimerít a napi stressz? Hogyan érezd magad jól akkor is, ha fáradt és problémákkal teli vagy?

Időpont: 2017. május 27. szombat 9-13 óráig
Helyszín: Oktatóterem az Astoriánál (1075 Budapest, Károly krt. 3/a félemelet)

Az Örömtréning egy pozitív viszonyulást, reális optimizmust kialakító módszer, melyet egy magyar pszichiáter, dr. Vidovszky Gábor fejlesztett ki a belső erőforrások felfedezésére, hogy képesek legyünk önerőből megoldani a problémáinkat. A Be Smart Klub Örömtréning workshopján olyan konkrét gyakorlatokat tanulhatsz meg, amelyek révén naponta feltöltődhetsz pozitív energiával. Az Örömtréning gyakorlása során nem tagadjuk le, hogy az élet tartogat nehéz perceket, de a viszonyulásunk tudatos megváltoztatásával erőt nyerünk a megoldásukhoz. Az Örömtréning Seneca azon mondásán alapul, miszerint a dolgok nem jók vagy rosszak, a viszonyulásunktól függ, milyennek látjuk őket.

A workshopon kiscsoportban, relaxáción alapuló vizualizációval, tudatosságfejlesztő módszerekkel és művészetterápiás eszközökkel dolgozunk. Minden elsajátított technika „hazavihető”, és otthon tovább gyakorolható, az elsajátított pár perces technikák olyan könnyedén a napi rutinba építhetők, mint a fogmosás – és nem is tartanak sokkal tovább. Az Örömtréningen megtanulhatod, hogyan dönthetsz tudatosan az örömteli élet mellett akkor is, ha sok nehézséggel és problémával kell megküzdened.

A 4 órás workshop ára: 11 990 Ft
Jegyet vásárolni ITT, a honlapjukon tudsz.

Létszám: minimum 8, maximum 14 fő
A workshop minimum 8 fő részvétele esetén indul, ennél kevesebb jelentkező esetén mindenkinek visszatérítjük a vételárat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük