Papírgyűjtés Piliscsabán és Vörösváron

Több környékbeli óvoda és iskola szervez papírgyűjtést ősszel. A következő egy hétben Piliscsabán és Vörösváron is leadhatjátok az összegyűlt papírszemetet, október végén pedig újra Piliscsabán.

Ezzel nem csak a környezetet óvjátok, de pénzhez segítitek az adott intézményt. Szóval ha lehet, ebben a hónapban ne a szelektívbe tedd a papírt, hanem vidd/vitesd el ismerőssel valamelyik iskolába! Itt az idő megszabadulni költözéses dobozoktól, régi újságoktól, kartonok garmadáitól…

A piliscsabai Páduai Szent Antal Iskolában október 10-12. között (szerdától péntekig) gyűjtik a papírt. Reggel 7 és 8 óra között, valamint délután 16 és 17 óra között lehet leadni az összegyűjtött hulladékot az iskola udvarán.

A pilisvörösvári Vásár téri Német Nemzetiségi Általános Iskolában október 12-15. között (péntektől hétfőig) várják a pakkokat. Az összegyűjtött papírokat hétvégén is be lehet vinni, mert a kapu nyitva lesz! Kérnek mindenkit, hogy a gyűjtött papírt otthon kötözze össze, mérje le, és a mennyiségét jelezze az osztályfőnöknek. Kevésbé logikusan gondolkozók kedvéért: a konténert hátulról kezdve kell feltölteni, hogy minél több papír férjen bele.

A piliscsabai Hauck Német Nemzetiségi Általános Iskolában október 24-26-ig várják a papírhulladékot.

Köszönjük mindenki nevében a segítségeteket!