Segítség! Nyafizik! Hisztizik! Mit tegyek??

Amikor túljutunk a kisbabás korszak kihívásain, előbb-utóbb beköszönt a “rettegett hiszti-korszak”, amikor gyakran úgy érezzük: kifogytunk az eszközökből.

Gyermekünk földhöz vágja magát a boltban, mert nem vesszük meg neki a csillámpónit, vagy kiborul az ebédnél, mert összekevertük a krumplit a hússal, vagy éppen azért hisztizik, mert nem engedjük, hogy pizsamában menjen a játszótérre.

Mi pedig érvelünk, büntetünk, ígérünk, fenyegetünk, mégis megvesszük, megengedjük, vagy csak tehetetlenül állunk és nem értjük, hogy mi történik. A dackorszak pedig csak nem akar múlni, pedig a nagykönyvben azt írják, hogy 3 éves korig fog tartani.

A gyerekünk kitörő, heves érzései sokféle érzést kelthetnek bennünk, amik meggátolnak minket abban, hogy hatékonyan megoldjuk ezeket a zűrös helyzeteket.

Ismerős?

Akkor gyere el, és hallgasd meg előadásunkat, amelyben választ kaphatsz arra, hogy mi zajlik ilyenkor a gyerekek testében és agyában, mi történik velünk, amikor egy hisztit nézünk és hallgatunk, és hogyan segíthetünk gyermekünknek és magunknak, hogy ezeket a helyzeteket ne csak túléljük, hanem a kapcsolatunk még szorosabbá váljon.

Az előadás után fel lehet iratkozni egy 6 alkalmas INGYENES Szülői Támogató csoportra, melyben végigvesszük a rendelkezésünkre álló eszköztárat elméletben és gyakorlatban. A helyek száma korlátozott!

Az előadást tartja: kapcsolódó nevelés oktatóképző diákja, kommunikációs szakember, kétgyermekes anyuka, Jacsó Ágota (www.handinhandparenting.org, www.osszekapcsolo.hu)

Helyszín: Solymár, Terstyányszky Jenő u. 63. – Solymári Fejlesztő és Terápiás Központ
Időpont: 2017. április 12. szerda, 17.30

Érdeklődni: 06 30 988 6922 számon

A belépés díjtalan. Ha szeretnél és módodban áll hozzájárulni a terem költségeihez, szívesen fogadjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük