Szülésfelkészítő tanfolyam a Szent János Kórházban

Egy kedves pilisi anyuka ajánlotta a Szent János Kórház ingyenes szülésfelkészítő tanfolyamát, mint olyan alkalmakat, ahol egy hozzáértő és gyakorlott szülésznő segít a kismamáknak – kifejezetten gyakorlatorientáltan – felkészülni a vajúdásra, a szülésre és a gyermekágyi időszakra.

A Szent János Kórházban már több éve folyamatosan működik ez a szülésre felkészítő ingyenes tanfolyam, melyet egy tapasztalt szülésznő, Héber Judit tart. Helyszíne . A foglalkozás minden kedden 17.00-kor kezdődik a kórházi auditóriumban. A hat téma egymás után kerül sorra, majd a tanfolyam újrakezdődik. A részvételhez nem kell előre bejelentkezni és a tanfolyamba bármikor be lehet kapcsolódni. A felkészítésen természetesen szeretettel látják a leendő apukákat is!

A tanfolyam témái:
1. Vajúdás, szülés
2. Relaxáció, légzés a vajúdás alatt
3. Az újszülött
4. Szoptatás
5. Gyermekágy, császármetszés
6. Hazamenetel, első napok otthon

A Szent János Kórház hivatalos tájékoztatója a szülésfelkészítő tanfolyamról és arról, hogy mit kell és érdemes vinni a kórházba:
(figyelem, ez a lista kórházanként eltérő lehet!)

szulesfelkeszito_szentjanoskorhaz_jpg

(ha a képet szeretnéd nagyobb méretben olvasni, kattints rá jobb gombbal és válaszd a “Kép megnyitása új lapon” lehetőséget!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük