TeSzedd! – falu- és várostakarítások a környéken

Itt a tavasz! A napsütés megjelenésével úgyis mind a szabadba kívánkozunk, hát akkor tegyük egy kicsit szebbé településünket!
Pilisjászfalu

Időpont: 2019. március 23. szombat 9-14 óráig
Gyülekező: Kisiskola

Szemeteszsákot és kesztyűt a szervezők biztosítanak! A Víz napja alkalmából kiírt pályázat eredményhirdetése 12.30-kor lesz a kisiskolánál. Minden résztvevőt szeretettel várnak 13 órakor egy bográcsos ebédre.

Pilisszentkereszt

Időpont: 2019. március 23. szombat 8 órától
Gyülekező: Focipálya

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata az intézmények és a település civil szervezetei és lelkes önkéntesei segítségével csatlakozott az idei évben a TeSzedd! akcióhoz, melynek keretén belül a település kül- és belterületén elhagyott hulladékok megtisztítására vállalkozik, melyhez elengedhetetlenül szükséges a lakossági összefogás is. Jókedvet, szerszámot, vödröt, talicskát vigyetek magatokkal! ;) Délután pedig a jól végzett munka jutalma a kikelet-köszöntő. További infókat ITT találtok.

Solymár

Időpont: 2019. március 23. szombat 10-13 óráig
Gyülekező: a Béke és Major utca kereszteződésénél, a solymári vár aljában és a kápolnánál

ITT jelezhetitek, ha részt tudtok venni a Sólyom Környezet- és Természetvédelmi Klub által szervezett eseményen.

Pilisszántó

Időpont: 2019. március 23. szombat 8.30-12.00
Gyülekező: Szikla színház parkolójában

ITT jelezhetitek, ha részt tudtok venni a Sólyom Környezet- és Természetvédelmi Klub által szervezett eseményen.

Pilisszentiván

Időpont: 2019. április 6. szombat 10 órától
Gyülekező: Villa Negra parkolója

Tegyünk együtt a “tiszta falu, boldog faluért” mottóval hív mindenkit, kicsiket és nagyokat 0-99 éves korig a Pilisilen Nagycsaládos Egyesület. 12 órától pihenés és pizzázás lesz a szemétszedéssel egybekötött kirándulás után. Kesztyűt és zacskót a szervezők biztosítanak.

Kesztölc

Időpont: 2019. április 13. szombat 9 órától
Gyülekező: volt Hársfa söröző (csurgói buszmegálló)

Szeretettel látjuk Kesztölc minden barátját, akinek fontos a falu tisztasága, a környezetünk. A munka után, ahogy tavaly, úgy idén is az Erdészháznál várunk mindenkit egy nagy tányér bográcsra. A nagytakarításhoz az önkénteseknek az Önkormányzat szemeteszsákokat és kesztyűket biztosít.

Piliscsaba

Időpont: 2019. április 27. szombat 8 órától

Az Együtt a Holnapunkért Egyesület által szervezett 10. Tavaszi Várostakarítás keretén belül lesz elektronikai hulladékgyűjtés is (piliscsabai lakcímkártya felmutatásával!), illetve matricáért cserébe Zöld Bicske zsákokat is osztanak majd. A résztvevőket ebéddel várják 13 órakor a CÉH Egyletben.

Jelentkezés, információk: Bácskai Beáta (06 70 456 3851, ehe.pcs@gmail.com, facebook)