Új sorozat a pilisianyu.hu-n: KIPRÓBÁLTUK, elolvastuk, megkóstoltuk!

Mind tudjátok, hogy a pilisianyu.hu nem csak hogy helyi vonatkozású oldal, hanem emellett kifejezetten személyes hangvételű. Egyre többen ismertek engem (és szerencsére én is titeket), és nálunk az sem gond (sőt!), ha a legváratlanabb helyzetben szólít le egy pilisi anyuka.

Persze jellegéből adódóan ez a személyes hangvétel sokkal jobban megmutatkozik a honlaphoz tartozó facebook-oldalon és a MamiMail-ben, a pilisi anyukák heti hírlevelében; ott bizony néha csőstől kapjátok mindennapi agymenéseimet és beleláthattok kávéval működtetett, humorral és kihívásokkal teli kis családunk életébe. (ezúton is elnézést érte)

Szeretnénk ezt a közvetlenséget átemelni a honlap életébe is, ezért új sorozatot indítunk: ez lesz a KIPRÓBÁLTUK! Persze nem csak kipróbáljuk, hanem – adott esetben – elolvassuk, megkóstoljuk, felkenjük, elmeséljük, megszagoljuk, kiszínezzük, felpróbáljuk, lefutjuk, megisszuk… Csak ez túl hosszú lenne címnek.

Miért?

Mert a személyes vélemény és a közvetlen ajánlás mindennél többet ér. Anyák vagyunk, nevelünk egy vagy több gyereket, popsit törlünk, hisztit kezelünk, ebédet főzünk, óvodába-iskolába megyünk, különórákra szaladgálunk, aggódunk és kiabálunk (meg persze küzdünk a bűntudattal), nyolcvannyolc órát csinálunk a huszonnégyből, és persze mindig a legjobbat keressük a gyerekünknek. Meg persze magunknak is, ha lehetséges.

Helyzetünket megkönnyítendő, sokszor fordulunk sorstársnőinkhez (személyesen, vagy például a Pilisi Anyukák Ötletelő Klubja hasábjain), hogy a véleményüket és tapasztalatukat kérjük a mosógépszerelőtől a gyerekkönyveken át a magánrendelésekig. És ez így van rendjén: ha egy vagy több ismerős egyszer már bólintott rá, akkor nekem is nagyobb bizodalmam van benne, legyen szó bármiről.

Ezt a személyes hangvételt és a közvetlen tapasztalat valódiságát tartom a két legfontosabb követendő értéknek az induló sorozatban: őszinte leszek, és pont úgy fogom elmondani a véleményemet, mintha a barátnőmnek mondanám, miközben a gyerekek a figyelmünkért visítoznak a háttérben.

Pontosat mit és hogyan?

A Kipróbáltuk sorozatban személyes tapasztalataimat mondom el olyan dolgokról, amiket teszteltem, kipróbáltam, és jó véleménnyel vagyok (vagyunk) róla, vagyis bátran merem ajánlani nektek is.

A kiválasztásnál leginkább az a szempont vezérel, hogy ne legyen tömegtermék, de legyen értékes. Éppen ezért itt nem fogtok B&B-könyvajánlót vagy éppen kőolajszármazékoktól hemzsegő tusfürdő-dicshimnuszt olvasni. Olyan dolgokat keresek, amik szépek, minőségiek, magyar/helyi származásúak és anyaként is létjogosultsága van az életünkben.

Még egy fontos dolgot tisztázunk kell: a véleményemet mindig őszintén írom le, ebben bízhattok. A dicséret és az öröm hangjai mellett nem fogom elhallgatni az esetleges kritikát sem, mert úgy gondolom, az ötlete csak így működőképes: ha a jó dolgok mellett az esetleges negatívumokról is szót ejtünk (arról nem is beszélve, hogy ez az egyetlen tisztességes hozzáállás mindenkivel szemben). Úgyhogy csak nyugalom. ;)

Kivont billentyűzettel és barátnői hátbaveregetéssel:
Lilla
a pilisianyu.hu nyári energiáktól túltengő (mivan?!) anyukája

A sorozat részei:

Kipróbáltuk: gyógynövényes baba-natúrkozmetikumok a HerbArtingtól

One thought on “Új sorozat a pilisianyu.hu-n: KIPRÓBÁLTUK, elolvastuk, megkóstoltuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük