Új utak a pszichológiában

Szülőnek lenni csodálatos, de gyakran kihívásokkal teli feladat! Időnként veled is előfordul, hogy tanácstalanul széttárod a kezed vagy tehetetlenségedben sírni tudnál? 

Horváth-Jaczkó Tímea vagyok, tanácsadó szakpszichológus. 2008 óta segítek gyerekeknek és felnőtteknek, hogy újra megtalálják az egyensúlyt önmagukban. Gyermekpszichológusként, EFT terapeutaként dolgozom, és bátran fordulhatsz hozzám, ha gyermeked

  • félelmei kezelhetetlenné nőttek
  • túlzottan agresszív vagy ellenkezőleg, magába forduló lesz
  • iskolai bántalmazás áldozata
  • a suliban nem tud figyelni, teljesítményével problémák vannak
  • bármilyen helyzetben szorong
  • viselkedése megváltozik

…vagy szimplán csak tanácsra van szükséged, hogy hogyan csináld. Nem vagy egyedül, segítek!

Egy érdekes, viszonylag új technikát alkalmazva lehetséges gyorsan és hatékonyan oldani bármiféle pszichés elakadást, legyen az bármilyen régi, és bármilyen természetű.

EFT – gyors gyógyulás az energiapszichológia segítségével: érzelmi felszabadító technika

Az EFT (Emotional Freedom Techniques) egy energiapszichológia módszer, pszichológiai akupunktúrának is nevezik. Mára már az APA (American Psychological Association, Amerikai Pszichológiai Társaság) is elismerte a módszert.

Nézzük, mi is ez?

Az EFT a kínai akupresszúrát ötvözi a terápiával azzal, hogy meridiánpontokat ingerel, miközben pszichoterápiás hatású mondatokat ismétel.

A Harvard Medical School tanulmánya szerint ha akupresszúrás pontokat stimulálunk, az agy stresszközpontjában, az amygdalában lényegesen csökken a stressz aktivitás.

Ha traumát élünk át, félelmet tapasztalunk, az amygdala bekapcsol, és stresszhormonokkal árasztja el a testet. Az EFT-t alkalmazva a stressz perceken belül megszüntethető, és ez gyakran a kiváltó problémahelyzet gyors megszűnéséhez is vezet. Mivel minden lelki és fizikai probléma mögött valamiféle múltbeli, jövőbeli vagy jelen félelem, stressz, szorongás áll, az akupunktúrás pontok ingerlése megfelelő kijelentések kíséretében pszichés rendellenességeket is sikerrel hozhat helyre.

Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy az EFT képes csökkenteni az emlékek érzelmi hatását. Ha pedig a stressz csökkent vagy elmúlt, a test gyakran képes arra, hogy újra egyensúlyt teremtsen, és felgyorsítsa a testi-lelki gyógyulást.

A terápiának nincsenek mellékhatásai, gyerekeknél is sikerrel alkalmazható a legkülönfélébb pszichés problémák esetén. Előnye abban rejlik, hogy hosszú, hónapokig tartó terápia helyett akár már egy vagy néhány alkalom a probléma megszűnését jelentheti. Az ülések garantáltan fájdalommentesek! :)

Keressen bátran, ha úgy érzi, Önnek éppen erre van szüksége!

Árak:
10.000.-Ft/60 perc
14.000.-Ft/90 perc

Elérhetőségeim:
Horváth-Jaczkó Tímea
kerekerdofonal@gmail.com
06 20 580 1887

Helyszín: Szív-Varázs Közösségi tér, Pilisvörösvár, Puskin u. 9. www.szivvarazs.hu
(Sváb pékség feletti emelet, feljárat az emeletre az udvarról külső lépcsőn)