Újra NYÁRI TÁBOR a Future Dance-nél, + extra!

Mint minden évben, idén is lesz napközis Future Dance moderntánc tábort Pilisszentivánon, sőt! 2018-ban egy extra tábort is tartanak! A részletekről Krisztina, a tánciskola vezetője és edzője mesél:

Most először indítunk napközis tábort kifejezetten nagyobb gyerekek számára, ami miatt rendkívül izgatott vagyok. Eddig minden nyáron csupán egy napközis tánctábort tartottunk, idén viszont kettő is lesz! Az egyik kifejezetten 10 év alatti gyerekeknek (5-9 évesek) fog szólni, ami tulajdonképpen az eddigi táborok megfelelője. A másik egy extra tábor lesz a nagyobbak számára. 10-15 éves gyerekeket/tiniket várom majd izgalmas és szuper programokkal! :)

A tinik tábora különleges lesz számomra és izgatottan várom, hiszen ilyen még nem volt eddig! Persze eddig is táboroztak velünk nagyobbak, de ez most kifejezetten nekik fog szólni! Itt most nem lesznek csöppségek, csak mi, nagylányok leszünk együtt! :) Táncolunk, ügyesedünk, lazulunk… Nem tudom, ez a tábor mennyire fog gyorsan betelni, már vannak foglalások, úgyhogy talán jobb itt is sietni, nehogy csalódás legyen a vége. A kicsiknél sajnos minden évben vannak lemaradók, őket legfeljebb várólistára tudjuk tenni. Ez érvényes lesz a nagyokra is, hiszen a táborok létszáma minden esetben limitált!

A kisebbek már évek óta nagy örömmel táboroznak velünk. Évről-évre sok a visszatérő, az utolsó helyekért még tavaly is harcok folytak, pedig nem is nagyon hirdettük meg. Ami azt illeti, az 5-9 évesek tábora már most majdnem betelt annak ellenére, hogy a hirdetéseket csak most kezdjük. A korábbi táborosok még azelőtt megkerestek, hogy egyáltalán a dátumok letisztázódtak volna. :-) Ez nagyon jól esik és borzasztóan örülök, hiszen mindez azt mutatja, hogy jól érezték magukat és visszavágynak a táborunkba. Ígérem, idén sem okozunk csalódást, sőt! Az eddig hiányolt medencézést is megoldottuk, így idén pancsolásban sem lesz hiány! :)

A táborok részletes programja megtalálható a weboldalunkon az alábbi linken:

www.futuredance.hu/napkozis-taborok-2018

Ugyanitt lehet leadni az online jelentkezéseket is.

Az érdeklődők facebook-on is megtalálnak minket: facebook.com/FutureDanceTanciskola

Sok szeretettel – és vidámsággal – várunk minden kicsit és nagyot! :)