Varázsdal Központ (Pilisszántó)

A Varázsdal Központot azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy a Pilisszántón és környékén élő gyermekek és felnőttek is részesülhessenek kreatív készség- és képességfejlesztésben. Dalterápiával foglalkozunk elsősorban, melyen keresztül a különféle művészetterápiák technikáit is alkalmazzuk.

További szándékunk, hogy a dalterápiához kapcsolódó CD-inket koncertjeinkkel, gyermekműsorainkkal kínáljuk és Varázsdal Központunk tevékenységét, magát a dalterápiás foglalkozásainkat országosan is a nagyközönség számára nyitottá tegyük.

Játszóházunk kreatív készség- és képességfejlesztő játszóház. Külön-külön vannak foglalkozásaink, programjaink gyermekeknek és felnőtteknek, illetve közös programokkal is kedveskedünk.

A Varázsdal Központ örömmel vállalja születésnapok, egyéb gyermekzsúrok szervezését, programjainkkal való részvételt külső helyszínen is, valamint Varázsdal táborok szervezését gyermekeknek és felnőtteknek!

Elérhetőségeink:
Cím: Pilisszántó, Nyárfa utca 41/a (bejárat a Diófa utca felől, a Béke utcával szemben)
E-mail
: varazsdal@gmail.com
Tel.: 06 30 551 7840, 06 70 339 8989
Honlapunk: https://sites.google.com/site/varazsdal
Facebookonfacebook.com/varazsdal

varazsdal_logo

Varázstükör módszer – dalterápia

A zene hidat épít köztem, s közted…

A Varázstükör módszer alkalmazásával olyan speciális „Varázsdalokat” énekelünk egy-egy foglalkozáson a gyermekeknek és felnőtteknek, melyek szimbólumokon keresztül bontanak ki egy-egy érzést, élethelyzetet, amit a művészetek különféle eszközeivel fejezünk ki. Ez komplex módon segíti a gyerekek számára a biztonságos önkifejezést, hogy bizalom alakuljon ki önmagukkal és a külvilággal szemben, hogy feloldja a mindennapi feszültséget, szorongást és így növeli iskolai, óvodai teljesítményüket. Segíti őket abban, hogy önállóan, zökkenőmentesen vegyék az akadályokat az életben. A Varázsdal kreatív készség- és képességfejlesztő foglalkozásokon helyet kap a hangszeres zene, tánc, képzőművészetek, szerepjátékok.

Külön vannak foglalkozásaink 2 éves kor alatti gyermekeknek, akiket szüleikkel együtt foglalkoztatunk, az óvodáskorúaknak, a kisiskolásoknak és a tinédzsereknek, illetve felnőtteknek. A dalokból ízelítő az alábbi linkre kattintva hallható:

https://soundcloud.com/user-61193022/cd1demo2

A gyermekeknek szóló dalainkból gyerekműsorok készülnek, kisebb termekben, kb. 20-30 főig, illetve színpadi előadás keretében nagyobb létszám esetén. E két esetben másként foglalkoztatjuk a gyermekeket a létszám és a tér adottságai miatt. Kisebb termekben ketten vagyunk, színpadi előadáson négyen.

Műsoraink gyermekeknek: a Varázsmesék sorozatból a Szivárványcsúszda, Varázssipka, Jó Tündér Varázspálcája

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük