Varázsdal módszertani képzés szülőknek, nagyszülőknek, pedagógusoknak és gyermekekkel foglalkozó szakembereknek

Varázsdal „Csodagyerek vagyok” alap program 1 napos Képzés

Hogyan segíthetsz gyermekednek, ha a boldog, játékos mosoly helyett, Duli-fuli, Hókuszpók, Nemakarom, Nemteszem, Nembeszélek, Csakazértis és társai szerepek jelennek meg viselkedésében?

Kiváló anyaként, ha elszakadt a ruhája, megvarrod, ha korog a gyomra, enni adsz neki, ha eldugult a lefolyó a beleejtett legótól, kitisztítod, ha megbetegszik, ápolod, gyógyítod,…. de hogyan varázsolhatod vissza azt a kedves mosolyt, azt tiszta kreatív játékosságot, őszinte csillogást szemeibe, a boldog meséit, történeteit a közös beszélgetéseknél, ha nincs rendben valami ott bent, ami rejtve van előtted? Varázsdal – gyerekszervíz!

Erről és hasonló dolgokról lesz szó a Varázsdal „Csodagyerek vagyok” alap program 1 napos képzésén, melyet szülőknek, nagyszülőknek ajánlunk.

2019. november 16-án.

Részletek, regisztráció itt: https://www.varazsdal.hu/csodagyerek-vagyok-alap-program-1-napos-kepzes-felnotteknek/

Varázsdal „Csodagyerek vagyok” alap program 2 napos Képzés

Pedagógusként hogyan segíthetsz a gyerekeknek a stressz kezelésében, a szorongás csökkentésében, hogy kialakuljon a belső motivációjuk a tanulás iránt, hogy önbizalmuk megerősödjön? Hogyan fejlesztheted érzelmi, szociális és értelmi intelligenciájukat és mindezt a mindennapi tanmenetbe beépítve?

Erről és hasonló dolgokról lesz szó a Varázsdal „Csodagyerek vagyok” alap program 2 napos képzésén, melyet pedagógusoknak, gyermekekkel foglalkozó szakembereknek ajánlunk.

2019. november 16-17-én.

Részletek, regisztráció itt: https://www.varazsdal.hu/csodagyerek-vagyok-alap-program-2-napos-kepzes-felnotteknek/