Babamasszázs

babamasszazsAz általam tanított babamasszázs a Magyar Gyermekmasszázs Egyesület által képviselt Vimala McClure nevéhez fűződő, az ősi indiai masszázs, a svéd masszázs, a reflexológia és a jóga elemeinek ötvözetét alkalmazó babamasszázs. Rendszeres végzése elősegíti a baba testi fejlődését és serkenti a létfontosságú szervek működését (emésztés, keringés, légzés). 

 

Segít a relaxációban és a feszültségek levezetésében. Mély érzelmi kötődés alakul ki a gyermek és gondozója között, megalapozva a bizalmat és tiszteletet egymás iránt.

 A tanfolyam elvégzését javaslom várandósoknak, 0-6 hónapos korú babájukat nevelő édesanyáknak, a szeretetteljes érintés és az örömteli masszírozás elsajátítására.

 
A babamasszázs tanfolyamok a jelentkezések számának függvényében folyamatosan indulnak. A tanfolyam 5 héten át heti egyszer, 60-90 perc időtartamú.

Ára: 7000 Ft/tanfolyam, vagy 1500 Ft/alkalom.

Helyszín: Piliscsaba, Kinizsi utca 13.

Jelentkezni a 06-30 900 30 06-os telefonszámon, vagy a babamamakonzultacio@gmail.com e-mail címen lehet.

 

babamasszazs_piliscsaba
gyarmatine_csilla_profil

Bemutatkozás

Gyarmatiné Fekete Csilla vagyok. Huszonhárom éve élek Piliscsabán családommal. Férjem és én két csodálatos gyermek boldog szülei vagyunk.

Főállásban védőnőként dolgozom. Munkám során sokszor tapasztaltam, hogy a kisgyermekes anyukák között sokan szívesen beszélgetnek, kérdeznek a gyermekneveléssel kapcsolatos kérdésekről részletesebben is, mint egy védőnői látogatás során erre idő, lehetőség adódik.

Én is szívesen és érdeklődve fejlesztem tudásomat, hogy ismereteim minél naprakészebbek legyenek, így hatékonyabb segítsége lehessek az engem felkeresőknek. Ezért végeztem el a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen az Integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzultációs képzést is, mely az alap végzettségem mellé szélesebb körű pszichológiai képzettséget adott.

Nagyon fontosnak tartom a betegségek megelőzését, munkám célja és lényege is a megelőzés. A betegségek kialakulásának megelőzése már csecsemőkortól, sőt magzati kortól kell, hogy kezdődjön. Gondoljunk például a várandós életmódjának, táplálkozásának hatására a magzat egészségére. Különösen igaz ez a pszichoszomatikus betegségekre is. A koragyermekkorban szinte életre szóló hatások érik a gyermekeket, ezért foglalkozni kell ennek az időszaknak a kiemelkedő jelentőségével. Az itt jelentkező kisebb problémák időben való megoldása jelenti számomra az igazi elsődleges prevenciót.

A fenti gondolatok miatt kezdtem a babamasszázs tanfolyam, a baba-mama játszócsoport, és a szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció szervezését, végzését. Ezek a programok hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az érdeklődők ismereteik gyarapításával, készségeik fejlesztésével egészséges, kiegyensúlyozott gyermekkort biztosíthassanak gyermekeiknek, miközben önmaguk is sikeres, boldog szülőkké válnak.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük