Családállítás a Szívvarázsban

Átalakulás – transzformáció: ebben a témában várunk Benneteket sok szeretettel 2021. május 29-én, szombaton délután 14 órától Pilisvörösváron CSALÁDÁLLÍTÁSRA. 

Több kutatási eredmény alátámasztotta azt a tényt, hogy a hernyó és a belőle megszülető pillangó ugyanazzal a genetikai készlettel rendelkezik. Az egyik taszító, a másik gyönyörű élőlényként éli az életét? Miért?
A válasz: mert a pillangó aktiválja DNS állományának teljes készletét és így válik azzá, aki, így tud szárnyalni.

Ezt a lehetőséget nyújtja Neked a Hellinger-féle családállítás ezen a napon. Biztosan van olyan életterületed, ahol elérkezettnek látod az időt arra, hogy változtass és megszülethessenek a szárnyaid. Szeretettel várunk, ha elérkeztél ehhez a ponthoz az életedben!

Köszönjük, ha kicsit hamarabb érkezel, hogy legyen időd ráhangolódni a témádra, a csoportra. Kényelmes ruha, tiszta ivóvíz, könnyű harapnivaló jól jön.

Közös meditációval kezdünk, majd rövid elméleti tájékoztató után jelentkezési sorrendben következnek az ún. családállítások. Mindenki mindenkit támogat ezen a délutánon abban, hogy megoldódjon az a témád, amiért ide eljöttél. Kétféle módon vehetsz részt: az egyik, ha saját témát hoznál és szeretnél ebben eljutni a megoldáshoz, akkor ún. állítóként. Ha most inkább szemlélődni és segíteni szeretnél az itt megjelenő társainknak, akkor résztvevő leszel. Bármelyiket is választod, kérünk,, hallgass a lelked szavára, azt javasoljuk, dönts úgy, ahogyan a legnagyobb biztonságban érzed magad!

Hernyóból pillangóvá válni – sokunk egyik nagy álma az, hogy ezt minden életterületünkön megtehessük. Eljött az idő és a lehetőség arra, hogy elkezdjük az ÁTVÁLTOZÁST. Tarts velünk, szeretettel várunk!

A csoport koordinátora:
Szabó Gabriella, pszichológus, családállító terapeuta

Időpont: 2021. május 29. szombat, 14 óra

Helyszín: Szívvarázs Pilisvörösvár, Ponty u. 24.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségen lehet:
szivvarazs2015@gmail.com
vagy sms-ben: 06-30-315-3259

Részvétel díja:
segítő résztvevőnek: 2 000 Ft
állító résztvevőnek: 15 000 Ft

Lehetőség van egyéni állításra is, mely külön, nem a csoporttal együtt zajlik.