Családtámogatási ügyintézés, TB tanácsadás – Fleischer Gabriella

Fleischer Gabriella családtámogatási ügyintézés kismama ügyintézés TB tanácsadás Esztergom Pilis2006 óta foglalkozom a kisbabák iratainak beszerzésével (születési anyakönyvi kivonat, lakcímkártya, taj-kártya, stb.), családtámogatási (családi pótlék, gyes, gyet, anyasági támogatás) és pénzbeli ellátások (terhességi-gyermekágyi segély, gyed) ügyintézésével

Célom, hogy a várandós anyukáknak/szülőknek megkönnyítsem a helyzetüket a kisbaba születése után járó iratok beszerzésével, családtámogatási és pénzbeli ellátások igénylésével kapcsolatban úgy, hogy a család helyzetét maximálisan figyelembe véve a lehető legjobb megoldást kínáljam számukra.

Két gyermek édesanyjaként először 1998-ban találkoztam azzal a problémával, hogy milyen nagy terhet jelent a család számára az újszülött baba iratainak beszerzése, ellátásainak igénylése a mai bürokratikus rendszerben. Majd a második gyermekem születése után figyeltem fel arra a tényre, hogy a magyar szolgáltatói piacon ez egy rés, tehát a szülők – köztük én sem – nem tudnak senkihez fordulni, aki átlátja a családtámogatási ellátások rendszerét és segítséget nyújt ezen problémák megoldásával kapcsolatban.

Olyan belső indíttatást, felelősséget éreztem, hogy elhatároztam, kialakítom és elindítom ezt a szolgáltatást, megpróbálok a lehető legtöbb szülőnek és gyermeknek segíteni. Hiszen egy gyermek születése “isteni pillanat”, és mégis nagyon sokan rossz érzéssel gondolnak erre az időszakra, úgy érzik, hogy sikertelenek voltak az ügyeik intézésével kapcsolatban, esetleg jelentős összegű pénztől estek el, idegesek, feszültek voltak, a gyermekükkel-párjukkal nem tudtak meghitt pillanatokat átélni.

Mivel ez egy új szolgáltatásnak minősült, ezért furcsán néztek rám az emberek, hogy “ők ilyet nem is hallottak”… Létezik ilyen? Fokozatosan kellett megtanítani a szülőknek, hogy bátran merjenek segítséget kérni. Mára már nagyon sok családnak tudtam megoldást nyújtani, számomra a legnagyobb boldogság, ha a második vagy harmadik gyermekük születésekor felhívnak telefonon és kérik, hogy mindent ugyanúgy intézzek mint az előző gyermeknél.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert fő foglalkozásban azt végzem, amit nagyon szeretek csinálni, vagyis segíteni másokon. 

A szolgáltatást minden családot alapító szülő részére ajánlom, belföldön vagy külföldön élők részére egyaránt.

A Baba-Mama csomag az alábbi ügyintézést tartalmazza:

A baba iratait:

– anyakönyvi kivonat
– lakcímkártya
– TAJ-kártya
– EU TAJ-kártya

Mama – kismamák ellátásait:

– családi pótlék
– anyasági támogatás
– gyes
– tgyás

Baba-Mama csomag ára gyes és tgyás nélkül: 20.000 Ft,
Baba-Mama csomag ára gyes intézésével: 22.000 Ft,
Baba-Mama csomag ára tgyás intézésével: 25.000 Ft.

Nem kell mást tenned, mint írsz egy e-mailt, vagy felhívsz telefonon, és mi mindent a helyedbe viszünk.
Hívj vagy írj!

Fleischer Gabriella
Telefon: +36-30/628-2655
E-mail: babaugyintezes@gmail.com
Weblap: http://igenyles.hu
Facebook: Babaügyintézés.hupont.hu

Keress minket a
Gyes és más izék – családtámogatásról érthetően!
blogon is!

Ügyintézési idő: hétfő-péntek, 8 – 17 óráig

Kérésre házhoz megyünk, Budapest területén a kiszállás ingyenes, Pest megye területén 2.000 Ft.

Vidéki és külföldi ügyfelek számára is lehetséges az ügyintézés telefonos vagy e-mail-es egyeztetés után.

Intézd dolgaid kényelmesen és egyszerűen!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük