Gyógytornász – Ujváriné Kassay Rózsa

ujvarine_kassay_rozsaUjváriné Kassay Rózsa gyógytornász vagyok. 2009-ben a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem meg gyógytornász – fizioterapeuta diplomámat.

Családommal 2006 óta élünk Pesthidegkúton, immáron 3 gyermekünkkel. Szeretek itt élni, szeretem az itteni „kis” közösséget. Szeretnék az itt élőknek egy olyan gyógytorna szolgáltatást nyújtani, ami a kicsik – nagyok – fiatalok – idősek igényeit is kielégíti, közel és elérhető áron van. Ennek megfelelően alakítottam ki gyógytorna kezelőmet Ófalu szívében, ahova mindenkit szeretettel várok, legyen szó prevencióról, rehabilitációról. Amennyiben bármilyen okból kifolyólag nem tud a rendelőbe eljönni, házhoz megyek. Kérem, hívjon bizalommal!

Úgy érzem, a szakmám egyben a hivatásom is. Szeretek emberekkel foglalkozni és nagy öröm számomra, ha segíthetek. Szívesen fejlesztem a szaktudásomat, folyamatosan járok továbbképzésekre, hogy minél több területre kiterjesszem a tudásom.

Házhoz megyek Pesthidegkúton, Máriaremetén, Nagykovácsiban, Solymáron, Pilisszentivánon, Pilisvörösváron. Egyéni és csoportos (max. 3 fős) tornákat is tartok.

Elérhetőségeim:
Email: kassayrozsa@gmail.com
Tel: 06 20 4433 079
facebook.com/hidegkutigyogytorna/
www.essentiacentrum.hu

Továbbképzéseim:

2016                Funkcionális vizsgálat, avagy „up to date” gyors tesztek a mindennapokra
2014                Evidence Based Medicine a medencefenék fizioterápiájában (intimtorna)
2010               Mckenzie „A”(A lumbális gerinc mechanikai diagnózisa és terápiája)
2010               3D scoliosis terápia (Schroth szerint)
2010               A stroke betegek komplex rehabilitációja

hidegkutigyogytorna_szorolap

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük