Indul a Méhecske Torna ovisoknak és az Észkerék agytorna kisiskolásoknak!

Szeptember 22-től újra indulnak Pilisvörösváron a képesség- és készségfejlesztő tornák: a Méhecske Torna 4-6 éves ovisoknak, az Észkerék agytorna a 6-12 éves iskolásoknak!
mehecske_plakat
KLIKK!

A Méhecske Tornán a 4-6 éves ovisokat készítjük fel az iskolai életre, a tanulásra. Alkalmanként 30 percet töltünk együtt a gyerekekkel, játszunk, tornázunk közösen. Gyors mozgásfejlődést, a koncentrációképességük, a beszéd- és íráskészségük látványos javulását figyelhetjük meg a program végén.

Ebben az életkorban olyan érési folyamatok zajlanak, amit megfelelő mozgással elősegíthetünk. Ezen életszakaszukban olyan értékes kapcsolatok alakulnak ki az idegsejtek és idegpályák között, melyeknek kialakítására a későbbiek során már nincs lehetőség.

➡ Érdekel, tovább olvasom! ⬅ (helyszín, időpont)

 

eszkerek_plakat
KLIKK!

Az Észkerék agytorna egy, a tanulási folyamatot támogató mozgássorozat. Segítségével hatékony képesség-, készség- és mozgásfejlesztés érhető el a 6-12 éves iskolások körében. 45 percet töltünk együtt, ezalatt könnyen elsajátítható mozgásokkal ismerkednek meg a gyerekek, amelyek rendszeres gyakorlásával megkönnyítjük és stresszmentessé tesszük az iskolai tanulást.

A módszer segítségével a gyerekek képessé válnak arra, hogy figyelmüket hosszabb ideig összpontosítsák, gondolataikat kifejezzék, az agyuk nyitottá válik új ismeretek befogadására. A gyerekek önállóbbak lesznek, érdeklődőbbé válnak, megnő az önbizalmuk a rendszeres mozgástól. Fejlesztésként és megelőzésként is ajánlom.

➡ Érdekel, tovább olvasom! ⬅ (helyszín, időpont)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük