Jógázz velem!

Kismama jóga

A jóga olyan erőforrás, amely konkrét segítséget jelenthet a babavárás időszakában. Speciálisan kidolgozott fajtája, a kismama jóga segít abban, hogy a várandósság a lehető legkellemesebb legyen, felkészít a szülésre, a szülést követő gyors regenerációra.

SZERDA 17.00-18.30 Pilisszentiván / Négyes terem

 

Kisbabás szülés utáni regeneráló program

Ez az óra azért jött létre, hogy legyen egy hely, idő és tér, megértő anyai támogató közeg, ahol a szülés utáni regenerálódást helyezzük előtérbe, miközben a babád Veled lehet, figyelhetsz az igényeire, biztonságban tudhatod. (Baba nélkül és kismamaként is látogatható az óra!)

KEDD 9.45-10.45 Pilisvörösvár / JövőMenő

 

Mesés mozgás műhely (fejlesztő foglalkozás 5-8 éveseknek)

Móka, kacagás, annál is több mozgás! Csoportos ügyesítő, okosító, kalandpályákkal a mozogni vágyó gyerekeknek. Javítja az agyféltekék közötti kapcsolatot, így jobban működik a tanulási-megismerési folyamat, megelőzhető a későbbi tanulási és magatartási problémák kialakulása.

SZERDA 15.25-16.10 Pilisvörösvár / JövőMenő

 

Gyermekjóga 6-10 éveseknek

A gyermekjóga óra keretében a gyerekekkel olyan gyakorlatokat végzünk, melyek fejlesztik figyelmüket, általános fizikai kondíciójukat, érzelmi megnyilvánulásaikat, önbizalmukat, önértékelésüket, másokhoz való viszonyukat. Minden órán komplex mozgásfejlesztés valósul meg.

HÉTFŐ 16.15-17.00 Pilisszentiván / Négyes terem

KEDD 15.25-16.10 Pilisvörösvár / JövőMenő

 

Tini jóga 10-16 éveseknek

Neked szól, mert csak tizenévesek vannak, és mert fun: sok páros, csoportos és akro gyakorlatot végzünk, sokat nevetünk! A hét lezárásaként tölts el egy értékes órát, ami egyszerre lesz izgalmas, inspiráló és megnyugtató is! Szuper tracklisttel várlak! J

PÉNTEK 15.15-16.15 Pilisvörösvár / JövőMenő

PÉNTEK 17.00-18.00 Pilisszentiván / Négyes terem

 

Családi jóga

Családi Jóga Mókára várlak a gyerkőcöddel együtt! Engedj meg magadnak és gyermekednek 1 órát, amit együtt tölthettek el egymásra hangolódva, a közös mozgás örömével, sok-sok játékkal, közös relaxációval. “A legnagyobb ajándék, amit adhatsz, az idő a véges életedből!”

HÉTFŐ 18.05-19.05 Pilisvörösvár / JövőMenő

 

Energetizáló hatha jóga

A jóga átmozgatja az egész testet. Egészségessé és rugalmassá teszi a gerincet, megerősíti az izmokat. Helyes tartást és nagyobb állóképességet biztosít. A délelőtti gyakorlás során feltöltjük a testet és a lelket, hogy a nap hátralévő részében frissebb és energikusabb lehess.

KEDD 10.45-12.15 Pilisvörösvár / JövőMenő

SZERDA 8.00-9.30 Pilisszentiván / Négyes terem

 

Relax jóga

Gyere el a péntek esti relax jógára és szabadulj meg az izmaidban és az elmédben lévő stressztől! :-)

PÉNTEK 19.00-20.30 Pilisszentiván / Négyes terem

 

Érdeklődés / bejelentkezés:

Kovács Szandra
felnőtt- és gyermekjóga oktató, gyógypedagógiai asszisztens
30/466-8044
szandrajoga@gmail.com
Facebook oldal: MAMAart