Kalandgyár segítő kutyákkal – bemutató és interaktív foglalkozás

Itt a szeptember, folytatódik a Kalandgyár, a solymári művelődési ház gyerekeknek és családoknak szóló ingyenes programsorozata!

Időpont: 2019. szeptember 29. vasárnap, 16 óra
Helyszín: Apáczai Művelődési Ház (Solymár, Templom tér 25.)

Vicces trükkök és komoly segítségnyújtás, hobbi és felelősségteljes munka: terápiás segítőkutyák mutatják be tudományukat, majd interaktív foglalkozás keretében a gyerekekkel oldanak meg játékos feladatokat.

Gyere játszóruhában! A látványos kutyabemutató nemcsak a gyerekeknek, de a felnőtt résztvevőknek is szórakozást nyújt. A nézők megtapasztalhatják, hogy a több tízezer éves kapcsolat ember és kutya között milyen nagyszerű összhangot hozott létre.

„Csapatunk négylábú és kétlábú tagjai is abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy szenvedélyük a munkájuk is egyben. Hobbiszintről professzionális színvonalra fejlesztettük a kutyák alkalmazását különféle célokra, megtartva közben életvidámságunkat, mosolygós kedvünket” – vallják a foglalkozást tartó Canem Contact munkatársai, akik küldetésüknek tartják a kutya-ember kapcsolatban rejlő fantasztikus lehetőségeket megmutatni a világnak, és ezeket a lehetőségeket felhasználva segíteni az embereknek a fejlődésben, tanulásban, szórakozásban, az életminőség javításában.

Forrás: apaczai.com