Kirandulababa.hu – Kisbabával túrázók honlapja

kirandulababaItt élünk a Pilis, a Visegrádi- és a Budai-hegység ölelésében, domboktól és hegyektől övezve, pocakban bébi, karunkon kisbaba, lábunknál tipegő, két utcával arrébb már egy energiavámpír két-három-négyéves, és mi MÉGIS KIRÁNDULNI AKARUNK! Benne van a vérünkben, hív a természet, várnak az útszéli virágok, gallyak, annyi felfedezni- és belélegeznivaló, várnak a csúcsok, ha valaha feljutunk oda…

Na de gyerekkel kirándulni egészen más műfaj, mint boldogult ifjúkorunkban :) kettesben vagy csapatostul, itt más szabályok érvényesek… Hogy mást nem mondjak, hova lehet eljutni babakocsival? Egyszerűbbel vagy igazi terepjáró sportjárgánnyal (apák kedvencével)? Hova induljunk neki csak és kizárólag babahordozóval? Egyáltalán, mi az a -jó- babahordozó, és milyet válasszak?

Millió kérdés… Még jó, hogy mások is futottak már bele ilyen problémákba, és létrehoztak NEKÜNK egy honlapot, ahol rengeteg kérdésre választ kaphatsz, ahol fent van sok-sok túraútvonal, információk, hogy hogyan és mivel indulj neki, ha kirándulni támad kedved, méghozzá utódostul… Csak ajánlani tudjuk!!

kirandulababa.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük